Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet hayatim senin yas kacHaaa yaşınn gelmiş geçiyo canımm
Ama çok uğraşncada yumurtalklar alışıyo canm bence ara ver 2 ay en azndan o arada sopan kürğ ve inciri dene snrada bebişi deneEvlilik yeni ama yasimiz buyuk kuzum yumurtaliklar yavaslar zayiflarsa daha zor olacak
Hani anlasmistik uzulmek yoktu??Kizlar foto buyuk diyor ama zaten atilcak gibi degil koskaca bi cizgi ben 25 kasimda kendimi hamile kaldgma inandrdimki ta i simdi husran oldu INŞALLAH 31 araligi beklicem kuzular
3 yıldır evliyiz yaş 25 canımmevet hayatim senin yas kac
Kac yildr evlisin
Esimle 11 yildir tanisiyoruz iste is guc atanamama esimin babasinin vefati derken yas 28 e dayandi
Kuzum üzüldüm ama nasip kismetYaptin mi balimm
Bak negatof se uzulmek.yok testi erken yapiyoruz ona gore
Bu ay olmazsa hayatim ocak da sogan la inciri deneyecemAma çok uğraşncada yumurtalklar alışıyo canm bence ara ver 2 ay en azndan o arada sopan kürğ ve inciri dene snrada bebişi dene
Bebis var mi kuzum ilk denememi ?3 yıldır evliyiz yaş 25 canımm
Yaa yerim ben seniii bal kaymagimmm tamam kuzum.sana soz vermistim sozumde durcam kuzum bide 10 gun sonra yapiyimHani anlasmistik uzulmek yoktu??
Cooook erken test yaptik cunku sadece bu bizim merakimizi giderdi
Bu kadar erken cift cizgi olmasini beklemiyorduk ki zuzum
Insallah gebesindir de koy 25 inde ogren
Simdi asiriii coooook erken balimm hadiiii gulumse :)
Yok yok balimm cok erken zaten hemen sonuc vermezkiKuzum üzüldüm ama nasip kismet
Haa soyle daha var vaktimiz hayatim Allah kerim sabrimizin sonu selamey olacak insallahYaa yerim ben seniii bal kaymagimmm tamam kuzum.sana soz vermistim sozumde durcam kuzum bide 10 gun sonra yapiyim
Yok,ya kabak gibi cikti soluk ruh cizgi sacma sapan bisey bugun butun islwrim kotuydu,allah hayretsin bakalimTest bozuk sanki kuzum bi yerindede kirmizilik olusmus yada idrari cok damlatmissin kuzum
Amiin inşallah bitanem yok bebişimiz henüz yeni olacak inşallah rabbim layık görürse ilk deneme değil 2 kmyaslm oldu demştmya 2.nciden snra 1 buçuk yıl ara verdm korktmm nasipse inşallahBebis var mi kuzum ilk denememi ?
Ne guzel rabbim daim etsin hayatim
Kuzum daha gencsin yaa 35 yasinda olsan tamam da citirsin kuzummm senEvlilik yeni ama yasimiz buyuk kuzum yumurtaliklar yavaslar zayiflarsa daha zor olacak
Vardir elvlbet bir hayr canimYok,ya kabak gibi cikti soluk ruh cizgi sacma sapan bisey bugun butun islwrim kotuydu,allah hayretsin bakalim
Yok yok balimm cok erken zaten hemen sonuc vermezki
Yumurtlamanin ustunden 10 gun gecmesi lazim ki bir ihtimal idrarda ciksin yani
Senin daha erken biz 25 ini bekleyelim
Tamam kuzummm 25ni beklicem hakimizda hayirlisi canim kardessimHaa soyle daha var vaktimiz hayatim Allah kerim sabrimizin sonu selamey olacak insallah
Aminn inşallah canm c0mlemizinkini ilk deneme diyelim canımmBebis var mi kuzum ilk denememi ?
Ne guzel rabbim daim etsin hayatim
Yoook be yavru ruhum coktu 6 u ayda reesmen 40 45 oldum hayatimKuzum daha gencsin yaa 35 yasinda olsan tamam da citirsin kuzummm sen
Kuzum.incir kuru nasilmisAma çok uğraşncada yumurtalklar alışıyo canm bence ara ver 2 ay en azndan o arada sopan kürğ ve inciri dene snrada bebişi dene