Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Bazısı onu yaptğı için moral bozama durumu olacağından endişeliyim bi yandan da
Ben ilk düşük sonrası ikinci gebeliğimde 178 betayla doktora gittim çalıştığım hastane dışında bi kadın doğumcuya sonuca baktı masaya attı bunun bi anlamı yok dedi ne ultrason ne bi öneri çok canım sıkıldı calıştığım yere gittim hemen folik asit başladı beta tekrarlandı doktor arkadaş bilgi verdi. O gebelik on haftada düştü merdivenlerden yuvarlandım baş dönmesi yüzünden. Haa o can sıkan doktor bir yıl sonra bizim hastane de başladı olayı anlattım bana böyle böyle yaptın keşke sağlıkçıyım deseydin dedi. Ya dedim normal hasta bi heyecanla geliyo insan azcık motive eder vs ee bak düşmüş zaten dedi pişkin pişkin.Allah iyilerle karşılaştırsın şimdi bile sinir oldum kadına

Çokk üzüldümmm ağlattn benii pislk kadın aynen böylesi çok var o yüzden moral çok önemli

nesmertoglu 2nci kmyasalmda aldğm sonç bu 5 gün gecikmeyle
Bu şimdiki kadar belirgin değil sanki sen onu unut buna odaklan. Bacağım benim adet öncesi de ağrırdı ilk gebelik günlermde benim tüm belirtiler adet olcakmışım gibiydi göğsüm çok küçük onlar büyüdü ama ben zaten hormon kullanıp hamile kaldığım için ona bağladım sık idrara çıkmayı sık ilişkiye bağlı sistit sandım kasık ağrım ilaç kist yaptı sandım ki sağ kaşığımda catlamayan yumurtanın biri kist yapmış bana göre ben hamile değildim ama hamileymişim

Bu şeklde düşünüpde hamile çıkmak çok güzl bi durumm attımmm kafamdan uçtu gitttiii

Allahımmm inşallah öyledir beni mutlu ettinya rabbim gönlüne göre versinn
Amin hepimizin inşallah son nöbetimde bi kimyasal geldi idrarda negatif kanda ayın beşinde 25 çıkmış biz ayın 9 ü gece baktık 40 çıktı. Kadına bilgi veriyorum ısrarla diyorki özel hastanede kese göründü. 25 betayla keseyi gören doktora mı yanayım kadının inanışına mı ultrason kağıdı var mı dedim yok dedi açıklama yaptım idrarda negatif kanda en az 100 olmuş olmalıydı dört gün sonra 25 değerinin kadın diyo doktor bunları anlatmadı üzüldüm haline de zaten hamile gibi değidim dedi gitti

En son adeti ne zamn mş

nesmertoglu yavaş ilerliyo olablrmi acaba kanamasımı vardı geldiğinde
Lekelenme olmuş çok az kahve düşürüyorum diye geldi bakıldı kese yok daha adete birhafta kala 25 le öğrenmiş normal adetle atılacak dedi doktor bu sağlıksız bi gebelik 25 iki kere ikiye katlamalıyken bi kere bile katlamamış rahim içinde gebelik dokusu yoktu

Benm ilk kmyasalım da çok sancı çekmişdimm unutamıyorm umut etti demekki kadınn

Ve biraz önce okudum kmyasal adetden ya bi kaç gün önce yada bi kaç gğn snra sonlanıyomuş doğrumudur 14 gün sürmez hrlde değilmi nesmertoglu
Normalde kimyasal gebeliği çoğumuz farketmez zaten. Gebeliğin ilk ve en bariz belirtisi adet gecikmesidir gecikince test yapar hamileyiz deriz. O yüzden çoğu kimyasal farkedilmeden adet olarak yada bikaç günlük gecikmeyle atılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…