Ama umudunu yitrme hemen Bn 5 gun kala yaptım negatifte adetten 2 gün sonra pozitiftiH
herseyi hsmilelige yormayalim sonra uzuluyoruz sabir edelim ben adetim geedikten sinra daha aslaaaaa test yapmam
Maşallah çok tatlısın sen ya yumurtlama donemindesindr belki dicem amaTatlişleeerr ben geldim tatlişler belirti yazıp duruyorsun bişey sorcam benimde adetim pazartesi günü bitti amaa karnım sanki hasta olcakmışım gibi ağrıyo tontişler yumurtalığımda çok ağrıyo tatlişler sebebi nedir tontişler..
Tatlişim sende çok tatlısın lakin yumurtlama dönemim nowww daha iki gün oldu gı biteli ve ben malesef halen koçişkom aşkım birlikte olamadım çünkünil dışında ondan birazda burugum tontişimMaşallah çok tatlısın sen ya yumurtlama donemindesindr belki dicem ama
Adetin kaç gün surduTatlişim sende çok tatlısın lakin yumurtlama dönemim nowww daha iki gün oldu gı biteli ve ben malesef halen koçişkom aşkım birlikte olamadım çünkünil dışında ondan birazda burugum tontişim
Benim adetim 7 gün sürüyor beybisiAdetin kaç gün surdu
Hm daha war bilemedim walla ne için :)Benim adetim 7 gün sürüyor beybisi
Ah tontiş insan tatliş insan bende bilemedim öyle işte tatlişlerHm daha war bilemedim walla ne için :)
Sen ne kadrDr istiyon canım bi bahset kendindenAh tontiş insan tatliş insan bende bilemedim öyle işte tatlişler
enin bebegin varmi canimAma umudunu yitrme hemen Bn 5 gun kala yaptım negatifte adetten 2 gün sonra pozitifti
Tatlişm bak şimdi benim adım elif 14 aycıklık evliyim 21 yaşında bir minnakım ve hiç korunmadık tontiş hep istedik. Amaaa... Sonra eşim il dışına gitmeye başladı sonra benim moral 0 0 0 neyse öyle işte tatlişSen ne kadrDr istiyon canım bi bahset kendinden
Yok düşük yaptım bn 9 ayDr hamile de kalamadms
enin bebegin varmi canim
Hiç o günlerde ilişki durumu olmuyomuuTatlişm bak şimdi benim adım elif 14 aycıklık evliyim 21 yaşında bir minnakım ve hiç korunmadık tontiş hep istedik. Amaaa... Sonra eşim il dışına gitmeye başladı sonra benim moral 0 0 0 neyse öyle işte tatliş
degisik bir konusma tarzin varTatlişm bak şimdi benim adım elif 14 aycıklık evliyim 21 yaşında bir minnakım ve hiç korunmadık tontiş hep istedik. Amaaa... Sonra eşim il dışına gitmeye başladı sonra benim moral 0 0 0 neyse öyle işte tatliş
Yok tontişim ben türküm ben böyle konuşurum sevdiğim insanlarla ama rahatsız olduysun seninle çok ciddi konuşabilirim.Yabancimisin
degisik bir konusma tarzin var
Nerelisin canimYok tontişim ben türküm ben böyle konuşurum sevdiğim insanlarla ama rahatsız olduysun seninle çok ciddi konuşabilirim.
Ben sivaslıyım sen belli ki benden rahatsız oldun kusura bakma...Nerelisin canim
Canım Bn niye rahatsız oluyum o soruyu başka bi arkads sordu karıştırdın sanirimBen sivaslıyım sen belli ki benden rahatsız oldun kusura bakma...
Bnm komşularım ew sahibimde sivasliBen sivaslıyım sen belli ki benden rahatsız oldun kusura bakma...
Bnm komşularım ew sahibimde sivasli[/QUOTE
Sivas iyidir tatliş ben biraz sıcak bir insanım sevdiğim samimi ortamlarda çok tatliş olabilirim ama gerektiği yerde çok ciddi olabilirim :)))
Meraba vabim kosgeldinnn insallah hamis olursunda sendeBen sivaslıyım sen belli ki benden rahatsız oldun kusura bakma...