Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kal gitmeeBen dayanamiyorum kizlar hop gidiyo gozler herkeseeciyi gevelerrrrrr
Hayirli geceler ballilokmamBen dayanamiyorum kizlar hop gidiyo gozler herkeseeciyi gevelerrrrrr
Şimdi döllenme olayı olsa bile adetle dışarı atılan endometrium tabakasının gebelik yerleşecek kadar kalınlaşması gerek. Ama adetle sökülüp atılınca o iş biraz zornesmertoglu kuzum ebesin ya sana bisi daniscamm kuzum 25 26 28 kasimda birliktelik oldiktan sonra 1 aralikta adet olan biri hamile olabilir mi? gec dollenme olabilir mi?
Dayanamiyorum yahuu sende yat yarin gidip kan wercen dahaYaa kal gitmee
AnlamadimŞimdi döllenme olayı olsa bile adetle dışarı atılan endometrium tabakasının gebelik yerleşecek kadar kalınlaşması gerek. Ama adetle sökülüp atılınca o iş biraz zor
Kuzu yumurtlamami yaşıyoruz acaba ya suanBenimde suan öyle bel ve göğüs agrisi var
Kiz anam tam sana ihtiyacim,warya benim desene ebeyim diyeŞimdi döllenme olayı olsa bile adetle dışarı atılan endometrium tabakasının gebelik yerleşecek kadar kalınlaşması gerek. Ama adetle sökülüp atılınca o iş biraz zor
Bu bayağı belirgin ya. Kimyasal da beta hcg düşük oluyo kanda yükselmeden idrarda artmaz kan sonucu yok değil mi elindeAdet tarihim 12 kasım ama tek 27 kasım yumrtlama günmde ilşki oldu 27 kasmdan itibaren 10 gün saydm ve 11.nci gün test yaptm silik çizgi çıkdı 2 gün arayla yine yaptm biraz daha belirginleşti 2 gün arayla bugn yaptm oda böyle
Bu saatden snra Uyursammm yalan olur kan vermeDayanamiyorum yahuu sende yat yarin gidip kan wercen daha
Sekiz sene doğumhanede calıştım şuan da kadın doğum acildeyim yardımcı olabilirsem ne mutlu banaKiz anam tam sana ihtiyacim,warya benim desene ebeyim diye
Kuuzm ya senin cizgin cok belirgin boyle kimyasal olmaz benceeeBu saatden snra Uyursammm yalan olur kan verme
Korkumdan gidemiyorm doktora ayy yüreğime su serptiniz vallahiii bu kadar kısa sürede bu kadar netleşmz değilmi kmyasal adını anmak ble istmyrm ama işte koBu bayağı belirgin ya. Kimyasal da beta hcg düşük oluyo kanda yükselmeden idrarda artmaz kan sonucu yok değil mi elinde
Canim ya bitanesin sagolasin. heyecanımı maruz gor ben belirtiler yasiyorum belkide pskolojiktir bilemiyorumSekiz sene doğumhanede calıştım şuan da kadın doğum acildeyim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Kurban olurumm sanaa gerçekden miiiKuuzm ya senin cizgin cok belirgin boyle kimyasal olmaz benceee
Aycyerimm,seni,bennnnnnSekiz sene doğumhanede calıştım şuan da kadın doğum acildeyim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Adet normal yoğunluk ve gün sayısı da normalse gebeliğin yerleşmesi gereken tabaka dışarı atıldığı için kanamayla zor bi ihtimal yaniAnlamadim