Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

nesmertoglu nesmertoglu kuzum ebesin ya sana bisi daniscamm kuzum 25 26 28 kasimda birliktelik oldiktan sonra 1 aralikta adet olan biri hamile olabilir mi? gec dollenme olabilir mi?
Şimdi döllenme olayı olsa bile adetle dışarı atılan endometrium tabakasının gebelik yerleşecek kadar kalınlaşması gerek. Ama adetle sökülüp atılınca o iş biraz zor

Adet tarihim 12 kasım ama tek 27 kasım yumrtlama günmde ilşki oldu 27 kasmdan itibaren 10 gün saydm ve 11.nci gün test yaptm silik çizgi çıkdı 2 gün arayla yine yaptm biraz daha belirginleşti 2 gün arayla bugn yaptm oda böyle
Bu bayağı belirgin ya. Kimyasal da beta hcg düşük oluyo kanda yükselmeden idrarda artmaz kan sonucu yok değil mi elinde

Sekiz sene doğumhanede calıştım şuan da kadın doğum acildeyim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Aycyerimm,seni,bennnnnn :KK70:
Tam sana danismaya ihtiyacim war ya benimmm
Bak kuzum ben ayin altisinda adet oluyorum normalde 30gunde bir olurum bu ayin yedisi sabah kahve rengi leke geldi bugun test yaptim sabah negatif adetim bi hafta gecmis oluyo neden olabilir bu ben bi turlu anlam weremedim

X