• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

nesmertoglu nesmertoglu kuzum ebesin ya sana bisi daniscamm kuzum 25 26 28 kasimda birliktelik oldiktan sonra 1 aralikta adet olan biri hamile olabilir mi? gec dollenme olabilir mi?

Kimyasal gebelik genelde daha düşük beta hcg değeriyle seyrettiği için belirtiler normal gebeliğe göre daha pasiftir ve çoğu adetle birlikte sökülüp gider
Yani 10 günde idrarda belli olurmu mesela 2 gün arayla 3 test yaptm bugnki testm daha koyuydu ve 16 gün oldu ilişkiden snra

Bebeğiniz ne kadarlık allah bağışlasn inşallah sağlıklı sıhatli olsun doğsun
Çok teşekkür ederim daha yedi haftalık ben çok bekledim o yüzden herkes tez zamanda hayırlı sonuçlar alsın istiyorum. Gebelik haberi duydukça kendiminki kadar mutlu oluyorum

Canimcim öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alırsın bebisini kucağına insallah adetim bugundu ama birkacgundur aralıklı kahve akıntı geliyo ki bugünde öyle oldu nasip artık yarin olmassam test yapicam

Adet tarihin ne zaman
Adet tarihim 12 kasım ama tek 27 kasım yumrtlama günmde ilşki oldu 27 kasmdan itibaren 10 gün saydm ve 11.nci gün test yaptm silik çizgi çıkdı 2 gün arayla yine yaptm biraz daha belirginleşti 2 gün arayla bugn yaptm oda böyle

Eklentiler

• IMG-20161212-WA0006.jpeg
    IMG-20161212-WA0006.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 22
Back