- 20 Ağustos 2016
- 3.160
- 3.602
- 34
Bariz hamissin canimin iciii
Cooook sukurler olsunn cooooook sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bariz hamissin canimin iciii
Kuzum bana esimin dayisi ve esi geldi oturdular gec saate kadar bende evi toparladim uyuya kalmisin kanepe de yeni uyandim amaaa sukur mus mutlu ooldum testi gorunce
Bak kesinliklee sabah gider gitmezzz bizi bilgilendiriyosunİnşallahh günü geçenler ve bebiş isteyenler bu ay yüzünüz gülecek hissediyormm
Insan cok sewiniyo dimi kuzumKuzum bana esimin dayisi ve esi geldi oturdular gec saate kadar bende evi toparladim uyuya kalmisin kanepe de yeni uyandim amaaa sukur mus mutlu ooldum testi gorunce
Ay,ewett yaaa tatli tatli bebislerimizz istiyoruzzz
Şekere pek güvenmiyorm canmm ama çamaşır suyuna güveniyorm önceden beri hafif asit gibi köpürüyo çamaşır suyuBu arada seker testi camasirsuyu testini falan yaptin sen,solesene neler cikkmisti snnkinfe
Benim de icimde tatli bi telas var kuzularİnşallahh günü geçenler ve bebiş isteyenler bu ay yüzünüz gülecek hissediyormm
İnşallah rabbimm hayra yorsun canımmmBenim de icimde tatli bi telas var kuzular
AMIN kuzummm yarin test yapicam kuzumİnşallah rabbimm hayra yorsun canımmm
Degistrio kuzum diye biliyorumFolik asiti değiştirmez mi Umya
Kuzum yarin test yaoicakmisin bidaha yerlesme kanamasidir INŞALLAHHosbulduk canlarım yok adet olmadım kahve akıntı geliyo sadece :)