Gidiyim ozamn yarn ben öylemiBana bi ton vitamin başladı zayıf gördü beni o yüzden galiba hayırlı olsun bu arada folik asidi de değiştirdi
Sen yenisin galiba :) hos geldinnnBana bi ton vitamin başladı zayıf gördü beni o yüzden galiba hayırlı olsun bu arada folik asidi de değiştirdi
Kisiden kisiye deisiyo iste sen git bak,bakalimGidiyim ozamn yarn ben öylemi
Senin tatli telasini,yerim ben,yaKuzum yarin test yaoicakmisin bidaha yerlesme kanamasidir INŞALLAH
Doğru canmm bende b12 eksikğide vardı ztn en iyisi gidiyimKisiden kisiye deisiyo iste sen git bak,bakalim
Git tabi zaten yapılması gereken testler de var. Progesteron seviyesine torch ve belki beta hcg bakılır ultrason yapılır. Ben gebelik öncesi folik iyot kyllanıyordum folbiol le değiştirdi. Benexol ve balık yağı başladı. Vajinal progesteron başladıGidiyim ozamn yarn ben öylemi
Doktoroda,sole b12eksikligim,war deDoğru canmm bende b12 eksikğide vardı ztn en iyisi gidiyim
hoşbulduk evet yeni gibiyim altı yıllık bekleyiş sonrası hamile kaldım ebeyim. Forum bana iyi geliyorSen yenisin galiba :) hos geldinnn
Git tabi zaten yapılması gereken testler de var. Progesteron seviyesine torch ve belki beta hcg bakılır ultrason yapılır. Ben gebelik öncesi folik iyot kyllanıyordum folbiol le değiştirdi. Benexol ve balık yağı başladı. Vajinal progesteron başladı
SekerparemmmSenin tatli telasini,yerim ben,ya
hoşbulduk evet yeni gibiyim altı yıllık bekleyiş sonrası hamile kaldım ebeyim. Forum bana iyi geliyor
Cok cok cok AMINÇok gzl telaşlar rabbm inşallah çif çizgiyi görmeyide nasip etsn
Kuzum mutlaka git doktora yarin bizide haberdar et kuzummmSağoll canmm bide kmyasal geçirdim ben 2 defa buna bişy başlarmı peki
Kimyasale yapılacak bir şey yok canım ya o zaten literatür de gebelik bile sayılmıyor.kadın doğum hastanesinde ebeyim ben yani doktorlar direk sağlıksız gebelik doğasal denge diyoSağoll canmm bide kmyasal geçirdim ben 2 defa buna bişy başlarmı peki
ALLAH bagislasin canimmm
hoşbulduk evet yeni gibiyim altı yıllık bekleyiş sonrası hamile kaldım ebeyim. Forum bana iyi geliyor
Uyanamam diye uyumycam ve gidecm dokyora ve yazcm ordan sze kuzularrKuzum mutlaka git doktora yarin bizide haberdar et kuzummm
INŞALLAH balim ya beklemekte ayri bi stres kuzuuuYapicam tatlim insallah öyledir valla anlamadimki bi duruyo bi geliyo ilginc valla
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebecikler versinALLAH bagislasin canimmm