Bebis istiyosakk sigarayaa hayir diyoruzzzKuzummm sigara dusmanimiz yarindan sonra sigarayi hemen tamamaen alismadan birak lutfen hapini ic olur muuu
Kuzum kalbimde bi heyecan var baktm cizgi olmazsa reglimi beklemeye devam ederim dimi kuzuAskos hamilelik hisetmekte kendini hamile hisetmekte bi belirti sen bi idrar testi yap silik falan cikarsa kan testi yaptir
Kuzummm sigara dusmanimiz yarindan sonra sigarayi hemen tamamaen alismadan birak lutfen hapini ic olur muuu
Ben hayatimda hic icmedim kuzum yanimdada ictirmiyorumBebis istiyosakk sigarayaa hayir diyoruzzz
Bebis istiyosakk sigarayaa hayir diyoruzzz
Aynenn ole idrarda baska hic bi nedenle cift cikmaz unutma bunu yani al deneKuzum kalbimde bi heyecan var baktm cizgi olmazsa reglimi beklemeye devam ederim dimi kuzu
Sende kuzum benimmm
Tamam bitanem içicem iyiki varsınnnn.
Kuzum yarin sonucu yazarim sizeAynenn ole idrarda baska hic bi nedenle cift cikmaz unutma bunu yani al dene
Sigarada cok buyuk etken ama walla zarari cok war yumurtlamaya falan iyibi arastir yumurta kalitesini azaltiyo
10 yıldır içiyorum yavru sonrada bebik olmuyor diye terelelli oluyorum dimi bendeki kafa..
Sigarada cok buyuk etken ama walla zarari cok war yumurtlamaya falan iyibi arastir yumurta kalitesini azaltiyo
Yumurtlamadan sonraki 12 16arasi belli oluyoKuzum yarin sonucu yazarim sizekuzu bide yumurtlamadan kac gun sonra belli olur ? 2 hafta da belli olur dimi
Ay hadi BISMLLAH su mubarek gunu yuzumuz gülsün bitanem sende gec dolleniyosundur belkide ???Yumurtlamadan sonraki 12 16arasi belli oluyo
Yapma iste cok zor deil emin ol bebegin icin icmiyceksin bunu aklina getir dewamli
Olabilir belli olur bi kac gune artikAy hadi BISMLLAH su mubarek gunu yuzumuz gülsün bitanem sende gec dolleniyosundur belkide ???
Hakkimzda hayirlisiOlabilir belli olur bi kac gune artik
Sen geldin ben uyuyakaldim :)
Ne cikti teste kuzuUmya @min23 kızlar resm yüklenmiyo ya