AMIN can kardesimmmm Yaaa guzel yürekli insannnn cok iyisin en yakin zamandada INŞALLAH nasip olsun bitanem sanadaaaa
Canım benimm sende çok çok iyisinnn rabbim evlat nasip etsinnn.
Ben ilaçlarımı kullanmıyorum dünden beri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMIN can kardesimmmm Yaaa guzel yürekli insannnn cok iyisin en yakin zamandada INŞALLAH nasip olsun bitanem sanadaaaa
Bide kizlar benim yumurtlama donemimse teste iki cizgi gozurkur mu ???
Kuzum kafayi yedim yaaaYap bisey warsa cikar yoksa cikmaz zaten cunku baya gecmis olur sen yinede bi sansini dene
Kuuzuu ya valla.mantikli dimi herkes hamile testini yapardı ovulasyon icin
Hamilelik testinde mi?
Görünmez canım.
Öyle görünse kimse ovülasyon testi almazdı kii herkes hamilelik testi yapardı.
AMIN bitanem
Canım benimm sende çok çok iyisinnn rabbim evlat nasip etsinnn.
Ben ilaçlarımı kullanmıyorum dünden beri.
bende de 6 günden sonra ilk silik cizgiyi yakaladıktan hemen sonra yaptıgım, hatta ertesi sabah yaptıgım dahil negatifti :) sonra bir daha yapmadım, 9.günde kan testiyle öğrendim. 7 gün gecctiyse bir test yaptır emin ol derim.Bnmde 7gun gecti sabah test yaptim negatif ti sence gec dollenme mi olmustur adetvolmadim halada
Kuuzuu ya valla.mantikli dimi herkes hamile testini yapardı ovulasyon icin
yarın bir kan testide deneyebilirsin. kesin sonuc olur.Ah kuzum kafam karisti sanirim bu adetimde belli olcak
AMIN bitanem
Kuuzm ne ilaciii ???
Kuzum o cok faydali folik asiti birakma balimm kaliteli yumurtalama oluyor ic bitanem sifa olsun
İnofolic içiyordum ya içmiyorum onu.
Hosgeldim bal adet oldunmu kuzuuuMerhaba herkeze ben geldim
Sagol kuzum ya senide cok mesgul ettim hakini helal ettyarın bir kan testide deneyebilirsin. kesin sonuc olur.
Kuzum o cok faydali folik asiti birakma balimm kaliteli yumurtalama oluyor ic bitanem sifa olsun
Kiz kafami kurcalayanda o neden adet olmuyorum ozaman hic gecikmezdi benim cok streste yapmis olabilirimbende de 6 günden sonra ilk silik cizgiyi yakaladıktan hemen sonra yaptıgım, hatta ertesi sabah yaptıgım dahil negatifti :) sonra bir daha yapmadım, 9.günde kan testiyle öğrendim. 7 gün gecctiyse bir test yaptır emin ol derim.
Merhaba herkeze ben geldim
ne demek canım helali hos olsun, ne güzel muhabbet ediyoruzS
Sagol kuzum ya senide cok mesgul ettim hakini helal ett
Askos hamilelik hisetmekte kendini hamile hisetmekte bi belirti sen bi idrar testi yap silik falan cikarsa kan testi yaptirKuuzuu ya valla.mantikli dimi herkes hamile testini yapardı ovulasyon icin
Kuzummm sigara dusmanimiz yarindan sonra sigarayi hemen tamamaen alismadan birak lutfen hapini ic olur muuu
Hiç içimden gelmiyor.
Sigarayı bırakmıştım ona da başladım yine.
6-7 gün fazla ama. kısın bendede gecikme oluyordu her sene 1 kere, ama hic bu kadar olmamıstı. :))Kiz kafami kurcalayanda o neden adet olmuyorum ozaman hic gecikmezdi benim cok streste yapmis olabilirim