- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 26
- Konu Sahibi chopinnocturne
İzmir güzelde biz izmirin çok dışında kalıyoruz bergama olarak pek gezilcek yer yok burdaİzmirdeydim bende çok özledim izmiri canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzmir güzelde biz izmirin çok dışında kalıyoruz bergama olarak pek gezilcek yer yok burdaİzmirdeydim bende çok özledim izmiri canım
Foça taraflarına çok gelirdik,gelinmi gittin ordamısın canımİzmir güzelde biz izmirin çok dışında kalıyoruz bergama olarak pek gezilcek yer yok burda
Unutmaya calisiyom istePuhahah evli adamı boşver anlaşmış peki adam
kız vallah bir alemsin,sesli güldümmmUnutmaya calisiyom iste
Valla anladi mi anlamadi mi bilmiyom ama o anlamasin diye az daha ben hastalanip olecektim
O bizim oraya gelince ben telefonu bahane edip hastanenin balkonuna telefonla konusmaya cikiyordum neredeyse zature olacaktim oda hasta olacaksin gec iceri diyodu
Ondan kacayim diye hasta olacagima mi yanayim yoksa onum beni dusundugune mi sevineyim hic bilemedim
Gelin geldim bursada oturuyordum normalde. Bizde mecbur gezmeye çıkınca çok yollar kat edip öyle yer buluyoruz...Foça taraflarına çok gelirdik,gelinmi gittin ordamısın canım
Oyle ama adam akıllı beni düşündüğünün mutlulugunu bile yasayamadimkız vallah bir alemsin,sesli güldümmm
Adam biliyor muydu hoşlandığını.Oyle ama adam akıllı beni düşündüğünün mutlulugunu bile yasayamadim
Kız Bursa izmir hemde bergama nasıl olmuş,Gelin geldim bursada oturuyordum normalde. Bizde mecbur gezmeye çıkınca çok yollar kat edip öyle yer buluyoruz...
Görücü usulü oldu bizim bende hayatta inanamazdım başka şehire gidiceğimi ama nasip böyleymişşşKız Bursa izmir hemde bergama nasıl olmuş,
Kısmettır bu işler,Allah mesut etsin,eşin benim ki gibi çok çalışıyorGörücü usulü oldu bizim bende hayatta inanamazdım başka şehire gidiceğimi ama nasip böyleymişşş
Yok kiz zati o kadar samimi degiliz kac aydirda gormuyorum tekrar bi sure daha ayni ortamda bulunma gibi bi ihtimal var ama yine belli etmem sonucta evli barkli adam eyvallah seviyorum ama kotu niyetli biride degilim Allah eşiyle ömürluk mutluluk nasil etsinAdam biliyor muydu hoşlandığını.
en iyi hiç görüşme yoksa uzulursun
Amin sizide evet ama kime desem ayy kızım bırak çalışsın ses etme para gelcek diyip duruyorlar ben kocamı göremedikten sonra o paranın ne önemi varKısmettır bu işler,Allah mesut etsin,eşin benim ki gibi çok çalışıyor
size yakın mı kız,nasıl tanıştın nasıl olduYok kiz zati o kadar samimi degiliz kac aydirda gormuyorum tekrar bi sure daha ayni ortamda bulunma gibi bi ihtimal var ama yine belli etmem sonucta evli barkli adam eyvallah seviyorum ama kotu niyetli biride degilim Allah eşiyle ömürluk mutluluk nasil etsin
Ayy kız yanaşma adama kendi kocam gibi sahiplendim şuan yeni evli biri olarak kocaları baştan çıkaranlara taş ataruum Tabi sen bişey yapmıyon galibadaYok kiz zati o kadar samimi degiliz kac aydirda gormuyorum tekrar bi sure daha ayni ortamda bulunma gibi bi ihtimal var ama yine belli etmem sonucta evli barkli adam eyvallah seviyorum ama kotu niyetli biride degilim Allah eşiyle ömürluk mutluluk nasil etsin
sen de haklısın kız,kim ne dese desin,yani yeni evlisin seni ihmal etse,çalışsada faydası olmazAmin sizide evet ama kime desem ayy kızım bırak çalışsın ses etme para gelcek diyip duruyorlar ben kocamı göremedikten sonra o paranın ne önemi var
Evet ama anlamıyorlar işte zaten çalışmasın demiyorum en azından akşam evde olsun diyorum haklıyım bencesen de haklısın kız,kim ne dese desin,yani yeni evlisin seni ihmal etse,çalışsada faydası olmaz
size yakın mı kız,nasıl tanıştın nasıl oldu