- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- Konu Sahibi chopinnocturne
Kiz senin beyin isi nedir yoksa bu enistde mi drYok malesef 5 aydır olsun diye bekliyorum yok yok deme öyle aşırı çalışanıda iyi değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz senin beyin isi nedir yoksa bu enistde mi drYok malesef 5 aydır olsun diye bekliyorum yok yok deme öyle aşırı çalışanıda iyi değil
Hoşgeldin canım,iyi oldu gelmen,bende yeniyimBende geldimm geceye kadar yalnızım kocam yine gitti burda muhabbet var dediler
Yok bi fabrikada çalışıyor fabrikanın sorumluluğu onda yani makina mı bozuldu ona bakıyor falan işinin ismi nedir bilemedim... Bide ayrıyetten pimapendir döşemedir bilmem ne onları yapıyor. İki iş yaptığından yoğun oluyorKiz senin beyin isi nedir yoksa bu enistde mi dr
Hoş buldumHoşgeldin canım,iyi oldu gelmen,bende yeniyim
kanımızda var napalım yaniKiz bu merak bizi oldurecek bende ilk dakkadan ilk golu attim hemenden ask hikayesini sordum
Makina teknikeri gibi bisey herhalde galiba sanırsamYok bi fabrikada çalışıyor fabrikanın sorumluluğu onda yani makina mı bozuldu ona bakıyor falan işinin ismi nedir bilemedim... Bide ayrıyetten pimapendir döşemedir bilmem ne onları yapıyor. İki iş yaptığından yoğun oluyor
Ahah ben hergünn burdayım zaten ikinci evimMakina teknikeri gibi bisey herhalde galiba sanırsam
Allah kolaylık versin biz burdayiz dert etme
Aman sabahlar olmasin
Nerde olduuKiz dun gece nerdeydin ben üç buçuk attım korkudan deprem oldu
Ben izmir bergamadayımAdanada .kızlar sizler neredensiniz
Sabah gordum korkudan esofman giymissinKiz dun gece nerdeydin ben üç buçuk attım korkudan deprem oldu
O eşofman genelde bişey olursa oram buram açık kalmasın diye giyilir ben öyle yapardım yaniSabah gordum korkudan esofman giymissin
Herhalde yüzüklerin efendisiyle o hengamede karsilasirsam şık olayim diye
Herif seni hazirliksiz yakalamasin
Kulagina soyleyeyim olur mu kusum mazallah tanidik falan denk gelir bide yenge hanimlar falan burda olurmus seyreyle cubusuDonusunboylemiolacakti sen nereden sin bebisim
Sylphy Kız Sesine Gel.Minis
İzmirdeydim bende çok özledim izmiri canımBen izmir bergamadayım