- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- Konu Sahibi chopinnocturne
Aa burası neresii kimleri görüyorumm iyi akşamlar kızlaarr nabersiniz kim napıyo hadi bakalım
Hoşgeldin guzellik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa burası neresii kimleri görüyorumm iyi akşamlar kızlaarr nabersiniz kim napıyo hadi bakalım
Haklisinda su ara maddi durum yerin 7 kat dibindeKızlar bence bakım ve giyminizden asla taviz vermeyin.@ipeqbojugu haklı :)
Eşinde izmirli miİzmirdeydim bende çok özledim izmiri canım
Dedikodu yapıyoruz şekerim gel gelAa burası neresii kimleri görüyorumm iyi akşamlar kızlaarr nabersiniz kim napıyo hadi bakalım
Ya bende rahat giyim seviyorum evde eşofman mili kıyafetin.hediye paketi gibi goyonemiyorumEşimde İzmirli
maddi durum bence bakım için önemli değil
şık olmak bizim ruhumuzda var
Bende genelde rahat giyiniyirumda parayi bulunca korkarim sapitip kahvaltida bihter ziyagil gibi giyinicemYa bende rahat giyim seviyorum evde eşofman mili kıyafetin.hediye paketi gibi goyonemiyorum
Deli bu kizBende genelde rahat giyiniyirumda parayi bulunca korkarim sapitip kahvaltida bihter ziyagil gibi giyinicem
Adanada .kızlar sizler neredensiniz
Deli bu kiz
Lazlar zaten hıc susmaz xd bıde ınat bıde dedikodu ekle dudn benı xdKız o her yerde oyle derler ya deve yola cıkar varincaya kadar kervan olur aynen oyle
Kulaktan kulaga oyunu gibi meret varıncaya kadar konunun aslından eser kalmaz
evlilere karşı hormonlar salgılıyorsan çok tehlike kız:)Bende hemencik kaciyom adam sanki anlayacak
Zaten en son hoslandigim kiside evli cıkti
Puhahah evli adamı boşver anlaşmış peki adamBende hemencik kaciyom adam sanki anlayacak
Zaten en son hoslandigim kiside evli cıkti
Lazlar zaten hıc susmaz xd bıde ınat bıde dedikodu ekle dudn benı xd
Bursa böyle konustuguma bakma.normalde birinden hoslaninca sus pus oluyorum.Önce ağır kız takılacan,sonra bir afet olacaksın:)
evlilere karşı hormonlar salgılıyorsan çok tehlike kız:)
Kız sen ankaradamısnLazlar zaten hıc susmaz xd bıde ınat bıde dedikodu ekle dudn benı xd