- Konu Sahibi chopinnocturne
Canım inşallahBize de bul biz evde kaldik
ama zamanı gelecek sabret
ssana evliler düşmedi demi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallahBize de bul biz evde kaldik
Yok yokbana takilanlar bekardiCanım inşallah
ama zamanı gelecek sabret
ssana evliler düşmedi demi:)
Ya Cidden böyle kızlar bende çok rastladım,kısmetleri hep evliler denk geliyoYa mesela gecen yil karsima bi is dolayisiyla biriyle tanistim is konusunda bana yardimci oluyordu bi ara vatsaptan yazmaya basladi gece falanda yaziyordu gece gece evli insanin musait olup yazamayacagini dusundum
Ama hal hatir falan konudurduk sadece ama adamin bi ilgisi var gibiydi sonra bi gun sordum evliymis bi dolu zirvalar falan en azindan arkadas gibi kalalimlar falan uzun hikaye yanide ben uzatmadim evli diye ama bira daha konussak kapilacakrim
Birde stajdayken bska birimdeyken cocugun biri gereksiz gereginden fazla ilgi alaka gösteriyor evlilikten falan laf aciyo ama bu bildigin kendini bekar gibi tanitti sonra ogrendim ki buda bosanma evresindeymis karisindan ayriymis ama zaten bundan bende hiskanmamistim ama benzer bi iki durum daha yasadim o yuzdenn artik pek kimseye guvenemiyorum
Amin belkide yaşamları şuan biraz kötüydü senin aşkında ki dualarda mutlu olmalarına yarıcaktır yani bilemeyiz herşeyde bi hayır vardırr
Sorma kiz gecen yil bilgisayar kursuna gidiyorum adamin biri cikma teklif ediyo karda kista yolumu bekliyo bende o zaman bi kili almidim ki davul gibiyim resmen bu benim neyimi begenecek ki kesin buda evlidir doye dusundumYihh bedevi şansı senin ki de kimlik kontrolü yap bir daha birinden hoslanirsan
Ha ha adam ne dedi yaSorma kiz gecen yil bilgisayar kursuna gidiyorum adamin biri cikma teklif ediyo karda kista yolumu bekliyo bende o zaman bi kili almidim ki davul gibiyim resmen bu benim neyimi begenecek ki kesin buda evlidir doye dusundum
Sonra bigun yoluma cikti kesin sende evlisindir bi daha youma cikma fena olur diye payladim adami
Sorma kiz gecen yil bilgisayar kursuna gidiyorum adamin biri cikma teklif ediyo karda kista yolumu bekliyo bende o zaman bi kili almidim ki davul gibiyim resmen bu benim neyimi begenecek ki kesin buda evlidir doye dusundum
Sonra bigun yoluma cikti kesin sende evlisindir bi daha youma cikma fena olur diye payladim adami
Gorusuruz canimKızlar Dediğim gibi kasmayın kendinizi
Bak yenigelin gelmiş size şans,çok tüyolar var onda
gerçekten sohbetinize doyum olmaz,
biraz işlerim var gelirim kızlar hepinizi öptüm
Tost,makarna ,yumurtaAcıktım ben ne yesek acaba
ay kk benımde ruyama gırdı bılıyomusun. gece sıtede dolasıyorum ruyamdaaa. sonra bırısıne yakalanıyodum. acaba hoca efendı burda yazılanları mı buldu
Kız deli şu herifi ayarla artık bak yaz tatili yaklaşıyor birşeyler yapay kk benımde ruyama gırdı bılıyomusun. gece sıtede dolasıyorum ruyamdaaa. sonra bırısıne yakalanıyodum. acaba hoca efendı burda yazılanları mı buldu
Yapma be desene hepimiz KK hummasinna tutulduk bende dun gece ruyamda kadinlar kulubunu goruyodumay kk benımde ruyama gırdı bılıyomusun. gece sıtede dolasıyorum ruyamdaaa. sonra bırısıne yakalanıyodum. acaba hoca efendı burda yazılanları mı buldu
yaramazlık mı yapmıssınBende bir suç islem isim eve polis geliyordu ruyamdaama sucumu hatirlMiyorum