- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
İlmi yüksek hoca mı ahskajskjaMerhaba bayanlar,
5 aylık evliyim eşimle aramızda çok soğukluk var. Cinsellik sorunları ve ilgisizlik. Ben yanındaki koltuğa oturuyorum onu bile istemiyor. Öpme sarılma dokunma hiç yok. Cinsellik için doktora gittik ilaç verdi ama tık yok. Büyü yapılmış olabilir mi böyle bir durumla karşılaşan var mı?( veya tavsiye ettiğiniz ilmi yüksek hoca. Son çare olarak bunu da deneyeyim yoksa boşanmaya doğru geldik
Ben de bilmiyorum neden böyle olduğunu diyorsoğutma ısıtma büyüsü falan bilmem de şimdi ki adamlarda bir tuhaflık var neden öpme koklama yok sürekli uzakcmi duruyor yani daha 5 aylık evlisin derdi neymiş paşa-zadenin
Merak ettgm evlendgnz gunden beri mi boyle yoksa son zamanlardami olduMerhaba bayanlar,
5 aylık evliyim eşimle aramızda çok soğukluk var. Cinsellik sorunları ve ilgisizlik. Ben yanındaki koltuğa oturuyorum onu bile istemiyor. Öpme sarılma dokunma hiç yok. Cinsellik için doktora gittik ilaç verdi ama tık yok. Büyü yapılmış olabilir mi böyle bir durumla karşılaşan var mı?( veya tavsiye ettiğiniz ilmi yüksek hoca. Son çare olarak bunu da deneyeyim yoksa boşanmaya doğru geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?