Soğutma Büyüsü olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elifffcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
681
652
53
Merhaba bayanlar,
5 aylık evliyim eşimle aramızda çok soğukluk var. Cinsellik sorunları ve ilgisizlik. Ben yanındaki koltuğa oturuyorum onu bile istemiyor. Öpme sarılma dokunma hiç yok. Cinsellik için doktora gittik ilaç verdi ama tık yok. Büyü yapılmış olabilir mi böyle bir durumla karşılaşan var mı? ( veya tavsiye ettiğiniz ilmi yüksek hoca. Son çare olarak bunu da deneyeyim yoksa boşanmaya doğru geldik

soğutma ısıtma büyüsü falan bilmem de şimdi ki adamlarda bir tuhaflık var neden öpme koklama yok sürekli uzakcmi duruyor yani daha 5 aylık evlisin derdi neymiş paşa-zadenin

İlmi yüksek hoca mı ahskajskja

Merak ettgm evlendgnz gunden beri mi boyle yoksa son zamanlardami oldu

İstemeden mi evlendi ?ne bileyim yeni evliyken böyle olmaz normalde insan .Ya da hiç kırıcı kavga vs yssadiniz mi? O dediğiniz türde birşey ne derece etkiler bilgim yok ama evde Kur'an vs açıp dinleyebilirsiniz .Mesela ben çok darlandigimda İnşirah süresini dinlerim ben duaların gücüne inanıyorum .Rahatlarsiniz en azından biraz .Esinize sormayı deneyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…