- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Ben varım :))tavsiye ettiğiniz ilmi yüksek hoca
Hayır canım aldatiliyorsun. Adam seni sevmiyor . Büyü ile ilgisi yok.Merhaba bayanlar,
5 aylık evliyim eşimle aramızda çok soğukluk var. Cinsellik sorunları ve ilgisizlik. Ben yanındaki koltuğa oturuyorum onu bile istemiyor. Öpme sarılma dokunma hiç yok. Cinsellik için doktora gittik ilaç verdi ama tık yok. Büyü yapılmış olabilir mi böyle bir durumla karşılaşan var mı?( veya tavsiye ettiğiniz ilmi yüksek hoca. Son çare olarak bunu da deneyeyim yoksa boşanmaya doğru geldik
Boşanın.Merhaba bayanlar,
5 aylık evliyim eşimle aramızda çok soğukluk var. Cinsellik sorunları ve ilgisizlik. Ben yanındaki koltuğa oturuyorum onu bile istemiyor. Öpme sarılma dokunma hiç yok. Cinsellik için doktora gittik ilaç verdi ama tık yok. Büyü yapılmış olabilir mi böyle bir durumla karşılaşan var mı?( veya tavsiye ettiğiniz ilmi yüksek hoca. Son çare olarak bunu da deneyeyim yoksa boşanmaya doğru geldik
Yok ya cinsellik için doktora da gidiyoruz isteksizlik çok fazlaAdam sizden vagzeçmiş yahu. Hoca ne yapsın?
Yok ya cinsellik için doktora da gidiyoruz isteksizlik çok fazla
Ya bülbül ötmüyor , yada tercihi bayan değil..Ben de bilmiyorum neden böyle olduğunu diyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?