Soğutma Büyüsü olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de arkadaşlar gibi eşinizin paravan evlilik yaptığını düşünüyorum.Cinsel tercihi farklı ancak eşe dosta belli etmemek için güzel bir kız bulup evlenmiş uyanık.Ancak genç bir kızı kandırmanın vebalini nasıl ödeyecek kendisine sormak lazım.

(Artık bülbül ötmüyor boş kalan çerçevende şarkısı aklıma geldi) bir de bülbülü öldürmek kitabı. Bir de altın kafese koymak var ama bülbül girmek istememiş.

Sizin is tam.hocalik desene. hoca mi isitacak aranizi ates mi yakacak ikinizin araniza Allah askina yapmayin bunlari ha belki sogutma buyusu degildir baglatmislardir adami :KK59:

Ne hocası yahu.
Önce suçlamadan, yargılamadan eşinizle bir konuşun. Evlilik ve cinsellik konusunda uzman bir psikolog veya psikiyatriste gidin.
Büyümüyü gibi safsatalara inandığınız sürece de lütfen, çok rica ediyorum çocuk yapmayın sakın.

Ben de arkadaşlar gibi eşinizin paravan evlilik yaptığını düşünüyorum.Cinsel tercihi farklı ancak eşe dosta belli etmemek için güzel bir kız bulup evlenmiş uyanık.Ancak genç bir kızı kandırmanın vebalini nasıl ödeyecek kendisine sormak lazım.
Hayatımı mahvetti sonu boşanmaya gidiyor ve dul kalacağım. Allah a havale ediyorum sadece içim yanıyor

Ne hocası yahu.
Önce suçlamadan, yargılamadan eşinizle bir konuşun. Evlilik ve cinsellik konusunda uzman bir psikolog veya psikiyatriste gidin.
Büyümüyü gibi safsatalara inandığınız sürece de lütfen, çok rica ediyorum çocuk yapmayın sakın.
Doktora terapiste gidiyoruz bir sonuç alamıyoruz yine dokunmuyor evde yaptığı şey sadece tv izlemiş. Gençliğinde ailesi farklı şehirde olduğu için çok yalnız yaşamış bundan mı bilemiyorum ne yapacağımı da hiç bilmiyorum 🥺

Ya sevmese bile cinselliğin hiç olmaması çok garip sevmeyen bir erkek bile konu cinsellik olunca yaklaşır nefsine hakim olamaz falan bir de beş aylık evlilik yani cinsel tercihi farklı büyük ihtimalle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X