Soğutma Büyüsü olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoca mı sormuş 😂😂
doktora gidin ilaclar psikolojik olarak etki etsin diye verilir ama terapiye ihtiyaci vardır. Yoksa tek celsede bosanma sebebi malesef. Yani buna kafayı takmışsa eğer sana karşı da nefret duymaya başlar sanki sen sebepsin diye var böyle tipler.
Büyü falan yok saçmalama ya aseksüel ya gay ya da bir sorun var. Bunu da doktor bilir. Gerci ilmi yuksek hoca diye doktor sormus oldugunu farz etsek tavsiye gelir.

Bir çok kişi dalga geçmiş ama benim tavsiyem şu öncelikle doktor ve psikologla çözmeye çalışın eğer gerçekten bu tarz bir korkunuz varsa evinizde sesli bir şekilde Bakara süresi okuyun etrafta sahte hacı hoca çok bir hafız olarak söylüyorum bunu .

Merhaba bayanlar,
5 aylık evliyim eşimle aramızda çok soğukluk var. Cinsellik sorunları ve ilgisizlik. Ben yanındaki koltuğa oturuyorum onu bile istemiyor. Öpme sarılma dokunma hiç yok. Cinsellik için doktora gittik ilaç verdi ama tık yok. Büyü yapılmış olabilir mi böyle bir durumla karşılaşan var mı? :KK43:( veya tavsiye ettiğiniz ilmi yüksek hoca. Son çare olarak bunu da deneyeyim yoksa boşanmaya doğru geldik
Hayır canım aldatiliyorsun. Adam seni sevmiyor . Büyü ile ilgisi yok.

Merhaba bayanlar,
5 aylık evliyim eşimle aramızda çok soğukluk var. Cinsellik sorunları ve ilgisizlik. Ben yanındaki koltuğa oturuyorum onu bile istemiyor. Öpme sarılma dokunma hiç yok. Cinsellik için doktora gittik ilaç verdi ama tık yok. Büyü yapılmış olabilir mi böyle bir durumla karşılaşan var mı? :(( veya tavsiye ettiğiniz ilmi yüksek hoca. Son çare olarak bunu da deneyeyim yoksa boşanmaya doğru geldik
Boşanın.

Ne alaka kim size bole bisi yapsin Allah askina.....

Hadi bole seyden suphelendin diyelim, haci hoca pesine koşcagina. Allah'a sığın ! Dua et hakkinda hayirlisini iste...

İnsan caresiz olunca o son noktada oldugunu hissedince her ne varsa denemek istiyor...

Hoca dan fayda gelir mi bilemem ama neden boyle oluyor bilmiyorum diyen esin sana yalan söylüyor o sebebi biliyor. Sebebini soylesin... israr et. Bu sacma davranisi neden yapıyor sana soylesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X