- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Hayırlısı o zaman cesaretin varsa ol canım:)Onuda yapiyorum:)) pek degisiklik olmasi.. nette baya arastirdim.. biraz dolgunluk olurmus sporla ama hayatta eskisi gibi olmazmis. Ancak ameliyatla iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı o zaman cesaretin varsa ol canım:)Onuda yapiyorum:)) pek degisiklik olmasi.. nette baya arastirdim.. biraz dolgunluk olurmus sporla ama hayatta eskisi gibi olmazmis. Ancak ameliyatla iste
pertim çıktıAmanın bebekle zor olmuşturEllerine sağlık canım misafir sonrası temizlik zor oluyor
Aslinda yok:)) cesaret verdi kizlar topicte.. bu kadar unlu nasil cok kolay bicak altina yatiyo aklim almiyo:)Hayırlısı o zaman cesaretin varsa ol canım:)
İşte misafir gelmedende olmuyor:)pertim çıktı
aynen misafir öncesi temizlik misafir sonrası temizlik çok yoruyor sırf bu sebepten misafiri istemiyorum bazen hele yatılı hiç istemiyorum mutfaktan çıkamıyorum ev evlikten çıkıyor
eşime kalsa misafirin biri gelse diğeri gitseİşte misafir gelmedende olmuyor:)
Hazırlık yapmak uğraştırıyor.Stresi ayrı bir zor oluyor
İyi o zaman:)Aslinda yok:)) cesaret verdi kizlar topicte.. bu kadar unlu nasil cok kolay bicak altina yatiyo aklim almiyo:)
Erkekler bunu pek anlamıyoreşime kalsa misafirin biri gelse diğeri gitse
Acir diye dimi: ( aci olmuyo pek diyolar hersey yolunda giderse.. bide 10 saat agladim, 20 yil guldum diyen var:))İyi o zaman:)
Ben cesaret edemem
Cunku hersey senden soruluyoda ondan.. onlarin yaptigi anca laklak:)eşime kalsa misafirin biri gelse diğeri gitse
Aynen biraz korkağım:)Acir diye dimi: ( aci olmuyo pek diyolar hersey yolunda giderse.. bide 10 saat agladim, 20 yil guldum diyen var:))
Gelmedim canım, misafirlerim varyasminsay hoşgeldin
Kolay gelsin canımGelmedim canım, misafirlerim var
Barisik olmasina oyleyim boncuum ama ne bilim imkan varsa neden olmasin. Zaten ne oluyosa bana bu sira bi kendime ekstra bakmak istiyorum. Kendimi bilmesem menopozs mi girdim dicem:)Aynen biraz korkağım:)
Kendim ile barışığım:)
Yok canım çocuklardan kendine zaman ayıramıyorsun ve kendin için bir şeyler yapmak istiyorsun:)Barisik olmasina oyleyim boncuum ama ne bilim imkan varsa neden olmasin. Zaten ne oluyosa bana bu sira bi kendime ekstra bakmak istiyorum. Kendimi bilmesem menopozs mi girdim dicem:)
Erkekler bunu pek anlamıyor
aynen diyor ki ne var bi çay yap geçCunku hersey senden soruluyoda ondan.. onlarin yaptigi anca laklak:)
Olur mu öyleEn azından bir tatlı bir tuzlu yapıyorsun:)Temizlik,düzen :)Hele birde yemeğe geleceklerse daha çok uğraştırıyor:)aynen diyor ki ne var bi çay yap geç
Benim konsum habersiz geliyodu hazirlik icin zahmete girneyim diye:)) bu defada iki ayak bi pabuca giriyodu haldir huldur esimi markete yolluodumOlur mu öyleEn azından bir tatlı bir tuzlu yapıyorsun:)Temizlik,düzen :)Hele birde yemeğe geleceklerse daha çok uğraştırıyor:)
Erkekler anlamazlar canimaynen diyor ki ne var bi çay yap geç
Ani misafiri hiç sevmiyorum.Öyle kimseyede gitmem:)Benim konsum habersiz geliyodu hazirlik icin zahmete girneyim diye:)) bu defada iki ayak bi pabuca giriyodu haldir huldur esimi markete yolluodum
Oylede bise bulamazsa sorun:) ay nevos benim esim ne varsa yer.. ben saniyorumki dolapta daha su bar bu var yok kaybolmus:)) haha cocuklardan sonra aniden gelmiyo zaten cunku yatmis oluyoruz:)Ani misafiri hiç sevmiyorum.Öyle kimseyede gitmem:)
Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş:)