Sağolasın canım benimAmin inşallah canım
Doğum günün kutlu olsun canım.
Allah güzel ömür nasip etsin
Tüm dileklerin gerçekleşsin ❤
Dedikodu mu yapmayın
Aynen öyle yapacağım bebeğim
Valla yiyorum yaa gündüz salatalık havuç meyve falan yıyorum. Kuruyemiş de badem ve ceviz yiyorumSabah öğle akşam sağlam yemesi lazım yani abur cubur hamurişi değil ama sağlıklı besinlerden sık sık yemesi lazım:)
Tamam ablacımBundan sonra hergün düzenli kahvaltı yapılacak.Peynir,süt,yumurta ve kuru yemiş mutlaka yenecek
İnşaaallah canımEnişte evdeymiş 10 gün, hizaya sokar bizim haylazı
Sakın adamı delirtme
Ona söz veremeyiz:)
Dedikodu mu yapmayın
Ayy yine tutturdu yemekleri ben yapacağım diyorEnişte evdeymiş 10 gün, hizaya sokar bizim haylazı
Sakın adamı delirtme
Demek daha çok dikkat etmek gerekecekValla yiyorum yaa gündüz salatalık havuç meyve falan yıyorum. Kuruyemiş de badem ve ceviz yiyorum
Tamam ablacımdikkat edeceğim
Ya bırak yapsınAyy yine tutturdu yemekleri ben yapacağım diyor
Bırak, yapsınAyy yine tutturdu yemekleri ben yapacağım diyor
Evet bugun biraz daha fark ettim :)Demek daha çok dikkat etmek gerekecek
Yapsın da bazen fazla abartıyorYa bırak yapsınBak iler ki dönemlerde lazım olacak:)
Aman hiç bahsetme o konudan. Geçen ki tavuğu mahvetti zaten. Hep onun yüzünden yandıBırak, yapsın
Koca tribi çekmeye meraklıysan, bilemicum
Sende al kumandayı eline yat dinlenEvet bugun biraz daha fark ettim :)
Yapsın da bazen fazla abartıyorbeni mutfakta kesinlikle istemiyor. Su içmeye gitmeye korkuyorum
Zaten bundan sonra öyle yapacağımSende al kumandayı eline yat dinlen
Zamanla öğrenir, yemek tariflerini göster internetten, o yapsınAman hiç bahsetme o konudan. Geçen ki tavuğu mahvetti zaten. Hep onun yüzünden yandı
Ama temizlesin öyle bırakmasınZaten bundan sonra öyle yapacağım
Bizi takip etsinZamanla öğrenir, yemek tariflerini göster internetten, o yapsın
Banlanmayacaksa, sorun yokBizi takip etsin
Zaten geçen de sana çok güzel tavuk sote yapacağım dedi, netten bakmış. O ara ben karışınca kaşığı tencereyi kendisi ile bütün olan mutfak önlüğünü çıkarıp gitti. Şimdi de Kilis tava yapacakmış, aman karışmam ne yaparsa yapsınZamanla öğrenir, yemek tariflerini göster internetten, o yapsın
Eder vallaBizi takip etsin
İşte, kızdırma adamı, güzel yapsınZaten geçen de sana çok güzel tavuk sote yapacağım dedi, netten bakmış. O ara ben karışınca kaşığı tencereyi kendisi ile bütün olan mutfak önlüğünü çıkarıp gitti. Şimdi de Kilis tava yapacakmış, aman karışmam ne yaparsa yapsın
İfşa ederim direk, acımamBanlanmayacaksa, sorun yok
Emmime söyleyelimbizdendir diye
Ama BDV de bizim kız için konu açarsa