Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım benim, sağolasın ❤️:KK60::KK68:
Doğum günün kutlu olsun canım benim nice nice sağlıklı mutlu huzurlu uzun yılların olsun ailenle sevdiklerinle yeni yaşında da hayırlı bir evlatla inşallah :KK36::KK60:

:KK70:dün gece 2 de uyudum ağrıdan sabahta 8 de ilac için uyanıp geri uyuyorum. Bi uyanıyorum saat 10.30 olmuş. Kalk çocuğu doyur saat 11 i geciyor:110:
geçmiş olsun canım dikkat et mutlaka vitaminlerini almayı unutma tabi gerçek besinle bir olmuyor vitaminler sağlıklı beslenmeye bak canım iyi bak kendinede bebişe de :KK15::KK36:

Doğum günün kutlu olsun canım benim nice nice sağlıklı mutlu huzurlu uzun yılların olsun ailenle sevdiklerinle yeni yaşında da hayırlı bir evlatla inşallah :KK36::KK60:

geçmiş olsun canım dikkat et mutlaka vitaminlerini almayı unutma tabi gerçek besinle bir olmuyor vitaminler sağlıklı beslenmeye bak canım iyi bak kendinede bebişe de :KK15::KK36:
Sağolasın canım benim ❤️:KK60::KK68:

Sağol canım benim

Orasını bilmiyorum, kayınvalidem eşimle market alışverişine çıktığında, görümcemin kızına mesaj geldi.

Aaaa, o da ne:KK70: telefon benim yanımda şarjdaydı, gördüm ama görmedim :KK70:
Demek ki Kayınvalidende yapacaklar :KK70:aman sende gidip benim eş gibi kendine pasta falan yapma, yada alma. Sürpriz i bozma sakın :KK20: sonra heyecanı olmuyor :p

X