Destek çıkarız ne yapalımBanlanmayacaksa, sorun yok
Emmime söyleyelimbizdendir diye
Ama BDV de bizim kız için konu açarsa
Tabi ki, devletimizin polisi. Ya kime arka çıkacaktıkDsetek çıkarız ne yapalım
İşte, kızdırma adamı, güzel yapsın
Destek çıkarız ne yapalım
beni karşınıza mı alacaksınız yaniTabi ki, devletimizin polisi. Ya kime arka çıkacaktık
Polisimize karşı gelemeyizbeni karşınıza mı alacaksınız yani
Aynı şeyi yazacaktımTabi ki, devletimizin polisi. Ya kime arka çıkacaktık
Ne yapalım mutfakla kim ilgilenecekse ona destek çıkarız.beni karşınıza mı alacaksınız yani
orayı karıştırma, sen enişte gözüyle bakPolisimize karşı gelemeyiz
Ben deyimde bu sefer yarışmaya o katılsınNe yapalım mutfakla kim ilgilenecekse ona destek çıkarız.
Bu sefer olmaz biraz mutfağa alışsınorayı karıştırma, sen enişte gözüyle bakbenden taraf olun, hani kadın dayanışması
Ben deyimde bu sefer yarışmaya o katılsın
Ben acemiliğini çekeyim, ustalığı size olsunBu sefer olmaz biraz mutfağa alışsın
Enişte gözüyle bakınca da, yine enişteme arka çıkarım.orayı karıştırma, sen enişte gözüyle bakbenden taraf olun, hani kadın dayanışması
Ben deyimde bu sefer yarışmaya o katılsın
Doğum günün kutlu olsun canım benim nice nice sağlıklı mutlu huzurlu uzun yılların olsun ailenle sevdiklerinle yeni yaşında da hayırlı bir evlatla inşallahİnşallah canım benim, sağolasın
geçmiş olsun canım dikkat et mutlaka vitaminlerini almayı unutma tabi gerçek besinle bir olmuyor vitaminler sağlıklı beslenmeye bak canım iyi bak kendinede bebişe dedün gece 2 de uyudum ağrıdan sabahta 8 de ilac için uyanıp geri uyuyorum. Bi uyanıyorum saat 10.30 olmuş. Kalk çocuğu doyur saat 11 i geciyor
O kısım bizi alakadar etmezBen acemiliğini çekeyim, ustalığı size olsun
Enişte gözüyle bakınca da, yine enişteme arka çıkarım.
Sonuçta yerinde durmayan, öğünlerini aksatan gebe gardaşım var.
Sağolasın canım benimDoğum günün kutlu olsun canım benim nice nice sağlıklı mutlu huzurlu uzun yılların olsun ailenle sevdiklerinle yeni yaşında da hayırlı bir evlatla inşallah
geçmiş olsun canım dikkat et mutlaka vitaminlerini almayı unutma tabi gerçek besinle bir olmuyor vitaminler sağlıklı beslenmeye bak canım iyi bak kendinede bebişe de
Sağol canım benimDoğum günün kutlu olsun canım benim nice nice sağlıklı mutlu huzurlu uzun yılların olsun ailenle sevdiklerinle yeni yaşında da hayırlı bir evlatla inşallah
geçmiş olsun canım dikkat et mutlaka vitaminlerini almayı unutma tabi gerçek besinle bir olmuyor vitaminler sağlıklı beslenmeye bak canım iyi bak kendinede bebişe de
Heh şöyle, hizaya gel, laf dinle
Evet biraz öyle oldu
Heh şöyle, hizaya gel, laf dinle
Orasını bilmiyorum, kayınvalidem eşimle market alışverişine çıktığında, görümcemin kızına mesaj geldi.ee neler yapıyorsunuz, kutlama sizin evde mi olacak
Demek ki Kayınvalidende yapacaklar Orasını bilmiyorum, kayınvalidem eşimle market alışverişine çıktığında, görümcemin kızına mesaj geldi.
Aaaa, o da netelefon benim yanımda şarjdaydı, gördüm ama görmedim