Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bugun hastaneye gittim. Doktor yatırıyordu, dayanamayacak gibiysen yatış yapalım dedi ama o kadar da ağrım şiddetli değil. Haftaya tekrar çağırdıOlmasın bebiş doğana kadar.
Herifim çanağı kırıyordu az kalsın
Patinaj çekişi halâ gözümün önünde![]()
Kuyruk sokumun muZaten bugun hastaneye gittim. Doktor yatırıyordu, dayanamayacak gibiysen yatış yapalım dedi ama o kadar da ağrım şiddetli değil. Haftaya tekrar çağırdı![]()
Hayırdır canım ne olduZaten bugun hastaneye gittim. Doktor yatırıyordu, dayanamayacak gibiysen yatış yapalım dedi ama o kadar da ağrım şiddetli değil. Haftaya tekrar çağırdı![]()
Kasık ve kuyruk sokumu bel gibi. Yumurtalar bi küçülmedi gitti iri iri 4 5 tane varlarKuyruk sokumun mu![]()
Kasık ve kuyruk sokumu bel gibi. Yumurtalar bi küçülmedi gitti iri iri 4 5 tane varlaronlar yapıyormuş ağrı
![]()
Ağrılar var diye gittim, doktorda duramyacaksan yatış yapalım dedi. Geçen perşembe bebek 7+1 di. Bugun 8+0 dı. 2 gün geri çıktıHayırdır canım ne oldu![]()
Eve geldigimden beri su içiyorum, yapacak bişey yok
Su mideni bulandırır, ama 3 litre içmen şart
Başka hiçbir şey yapamazsın![]()
O zaman beslenmene biraz daha dikkat et canım:)Protein yemeyi artır:)Ağrılar var diye gittim, doktorda duramyacaksan yatış yapalım dedi. Geçen perşembe bebek 7+1 di. Bugun 8+0 dı. 2 gün geri çıktı![]()
Evet biraz aksattım galibaO zaman beslenmene biraz daha dikkat et canım:)Protein yemeyi artır:)
Geçmiş olsunEve geldigimden beri su içiyorum, yapacak bişey yok![]()
Sanki sen kahvaltı bile yapmıyorsunEvet biraz aksattım galiba![]()
Geç uyanıyor ablasıSanki sen kahvaltı bile yapmıyorsun![]()
Sagol canımGeçmiş olsun![]()
eşim evde yokken dogru düzgün kahvaltı yapmıyorum dogruSanki sen kahvaltı bile yapmıyorsun![]()
Sabah öğle akşam sağlam yemesi lazım yani abur cubur hamurişi değil ama sağlıklı besinlerden sık sık yemesi lazım:)Geç uyanıyor ablası![]()
Bundan sonra hergün düzenli kahvaltı yapılacak.Peynir,süt,yumurta ve kuru yemiş mutlaka yenecekSagol canım
eşim evde yokken dogru düzgün kahvaltı yapmıyorum dogruşimdi 10 gün evde mecbur yapacağım
![]()
Geç uyanıyor ablası![]()
Enişte evdeymiş 10 gün, hizaya sokar bizim haylazıSabah öğle akşam sağlam yemesi lazım yani abur cubur hamurişi değil ama sağlıklı besinlerden sık sık yemesi lazım:)
Sakın adamı delirtmeSagol canım
eşim evde yokken dogru düzgün kahvaltı yapmıyorum dogruşimdi 10 gün evde mecbur yapacağım
![]()
Keyfini çıkar bacım, inşallah tayininiz de çıkarda, tam keyif olur![]()
Biz burada bekliyor olacağız![]()
Farkettim, benim yerime de eğlen gez dolaş
Hadi kar topu oynayalım
Çok güzel yaa, keşke benimde gitme şansım olsaiyi eğlenceler
![]()