- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
Maşaallah maşaallahTabi ki, 30+7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah maşaallahTabi ki, 30+7
Maşaallah maşaallah
Zaten bugun hastaneye gittim. Doktor yatırıyordu, dayanamayacak gibiysen yatış yapalım dedi ama o kadar da ağrım şiddetli değil. Haftaya tekrar çağırdıOlmasın bebiş doğana kadar.
Herifim çanağı kırıyordu az kalsın
Patinaj çekişi halâ gözümün önünde
Kuyruk sokumun muZaten bugun hastaneye gittim. Doktor yatırıyordu, dayanamayacak gibiysen yatış yapalım dedi ama o kadar da ağrım şiddetli değil. Haftaya tekrar çağırdı
Hayırdır canım ne olduZaten bugun hastaneye gittim. Doktor yatırıyordu, dayanamayacak gibiysen yatış yapalım dedi ama o kadar da ağrım şiddetli değil. Haftaya tekrar çağırdı
Kasık ve kuyruk sokumu bel gibi. Yumurtalar bi küçülmedi gitti iri iri 4 5 tane varlar onlar yapıyormuş ağrıKuyruk sokumun mu
Kasık ve kuyruk sokumu bel gibi. Yumurtalar bi küçülmedi gitti iri iri 4 5 tane varlar onlar yapıyormuş ağrı
Ağrılar var diye gittim, doktorda duramyacaksan yatış yapalım dedi. Geçen perşembe bebek 7+1 di. Bugun 8+0 dı. 2 gün geri çıktıHayırdır canım ne oldu
Eve geldigimden beri su içiyorum, yapacak bişey yok
Su mideni bulandırır, ama 3 litre içmen şart
Başka hiçbir şey yapamazsın
O zaman beslenmene biraz daha dikkat et canım:)Protein yemeyi artır:)Ağrılar var diye gittim, doktorda duramyacaksan yatış yapalım dedi. Geçen perşembe bebek 7+1 di. Bugun 8+0 dı. 2 gün geri çıktı
Evet biraz aksattım galibaO zaman beslenmene biraz daha dikkat et canım:)Protein yemeyi artır:)
Geçmiş olsunEve geldigimden beri su içiyorum, yapacak bişey yok
Sanki sen kahvaltı bile yapmıyorsunEvet biraz aksattım galiba
Geç uyanıyor ablasıSanki sen kahvaltı bile yapmıyorsun
Sagol canımGeçmiş olsun
eşim evde yokken dogru düzgün kahvaltı yapmıyorum dogru şimdi 10 gün evde mecbur yapacağımSanki sen kahvaltı bile yapmıyorsun
Sabah öğle akşam sağlam yemesi lazım yani abur cubur hamurişi değil ama sağlıklı besinlerden sık sık yemesi lazım:)Geç uyanıyor ablası
Bundan sonra hergün düzenli kahvaltı yapılacak.Peynir,süt,yumurta ve kuru yemiş mutlaka yenecekSagol canım
eşim evde yokken dogru düzgün kahvaltı yapmıyorum dogru şimdi 10 gün evde mecbur yapacağım
dün gece 2 de uyudum ağrıdan sabahta 8 de ilac için uyanıp geri uyuyorum. Bi uyanıyorum saat 10.30 olmuş. Kalk çocuğu doyur saat 11 i geciyorGeç uyanıyor ablası
Enişte evdeymiş 10 gün, hizaya sokar bizim haylazıSabah öğle akşam sağlam yemesi lazım yani abur cubur hamurişi değil ama sağlıklı besinlerden sık sık yemesi lazım:)
Sakın adamı delirtmeSagol canım
eşim evde yokken dogru düzgün kahvaltı yapmıyorum dogru şimdi 10 gün evde mecbur yapacağım
Keyfini çıkar bacım, inşallah tayininiz de çıkarda, tam keyif olur
Biz burada bekliyor olacağız
Farkettim, benim yerime de eğlen gez dolaş
Hadi kar topu oynayalım
Çok güzel yaa, keşke benimde gitme şansım olsa iyi eğlenceler