Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
:KK70: belli olmaz canım her an herşey olabilir zaten bu sefer de kazanamazsam hiç kazanamam heralde yaptığım 15 tarifin içinde en güzeli oldu daha Ramazan sofralarında da 3 er tarif var 22 tane tarifim var maşallah :nazar: :KK70:
Şuana kadar olan tarifler benimki hariç çok başarılı iddialı bundan sonraki tariflere bakicaz bakalım :))

Bence senin ki de gayet başarılı ve farklı ben hiç yemedim bal kabağını öyle çorbasını yaptım hep farklı olması da ilgi çeken bşy oylamada
Yıllardır eşimin beğenmeyip burun kivirdigi tattiktan sonra da ara sıra yapsana dediği şeyi kk beğenecek mi bakalım :))
İyiyim melek senden naber :-)

İyi bende evdeim hava çok soğuk yine balık bekliyorum eşimden

Yıllardır eşimin beğenmeyip burun kivirdigi tattiktan sonra da ara sıra yapsana dediği şeyi kk beğenecek mi bakalım :))

İyi bende evdeim hava çok soğuk yine balık bekliyorum eşimden
Evet yaaa hava buz vaalla bir de kar yağsa tam tadında olacak :KK70:
Benm yemekler hazır valla bi makarna yapicam tamamdor :KK70:

Nevreste şu aralar koşturuyordur misafirleri için.Amaaaannn Onu mu düşüneceğim 2 tane kızı var,yardım eder:KK53:
Sabah temizlik yaptım öğle sonu kursa gittim sınav vardı:KK43:Sonra misafirim vardı:)Akşamda ufak tefek hazırlık yaptım:)Çok şükür bu misafirlerim çok hafif onlar her geldiğinde ben çok koşturmuyorum:)Çokta bir şey yapmadım zaten:)

X