Güzel fikir daha önce niye düşünmedikMerakla bekliyoruz
Kazenin telefonunu mu istesek ,konu açtıkça çaldırırdık kapıda bekliyoruz aç konumuzu diye
Çok uygun fiyatlar hiç kaçırma:)Şöyle bir züccaciye arşınlaması yaptım uygun geldi sizinle paylaşayım dedim. Çok şey vardı ama hepsini çekip abartmiyim dedim
Eki Görüntüle 2212025 Eki Görüntüle 2212028 Eki Görüntüle 2212029 Eki Görüntüle 2212031 Eki Görüntüle 2212033
Tamam olur bizde korkup kaçtı deriz:)
Tamam ballım yazarım özelineTamamdır, olmazsa olmazları bekleyeceğim senden
Tamam canım yazarım :)Bana da bana da bebisim.. hic makyaj malzemem yok... ben de alirim bi liste:))
Boş olduğum bigün gidicem abla inşallah uygun gerçekten :)Çok uygun fiyatlar hiç kaçırma:)
Aynı canım:)Kizlar bi sey sorucam ben telden giriyorum kk ya.o yuzden tam olarak bilemiyorum benim fotolar diger arkadaslarin fotolariyla ayni olcude mi oluyor?bilgisayardan giren arkadaslar cevaplarsaniz sevinirim
İlk resimde olanlar bizim burada en küçükleri 35-40'tan başlıyor:)Boş olduğum bigün gidicem abla inşallah uygun gerçekten :)
İlk resimde olanlar bizim burada en küçükleri 35-40'tan başlıyor:)Boş olduğum bigün gidicem abla inşallah uygun gerçekten :)
Ohh iyi kucuk neyim olur Allah korusunAynı canım:)
En çok gözüme takılan detay:)Tamam resimler telefonda aynı duruyor ama pcde bambaşka oluyor:)Ohh iyi kucuk neyim olur Allah korusun
Küçük boyu 9.90İlk resimde olanlar bizim burada en küçükleri 35-40'tan başlıyor:)
İste ben de en cok ondan korkuyorumEn çok gözüme takılan detay:)Tamam resimler telefonda aynı duruyor ama pcde bambaşka oluyor:)
Sen cansın opuyorummmTamam canım yazarım :)
İste ben de en cok ondan korkuyorumEn çok gözüme takılan detay:)Tamam resimler telefonda aynı duruyor ama pcde bambaşka oluyor:)
Aynen öyle canım gereksiz:)Burada çok seviyorlar bu tarz şeyleri yani talep çok öyle olunca fiyatlar uçuk:)Küçük boyu 9.90
Bunlar söz tepsisi olarak bile kullanılır, 150-200 lira vermek yazık gerçekten
Yok sen bana güven benim en takıntılı olduğum kısım bence gayet başarılı:)İste ben de en cok ondan korkuyorum
Laptop aldirip bir de ordan girip mi baksam acaba
Yok sen bana güven benim en takıntılı olduğum kısım bence gayet başarılı:)