- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
işte o kaynayan benimmmÜstteki mesajı gören oluyor ,bu kadar uzun ne yazdı diyormesaj bitince beğeniyor ,gülüyor ben bu mesajı yazana kadar araya biri kaynıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte o kaynayan benimmmÜstteki mesajı gören oluyor ,bu kadar uzun ne yazdı diyormesaj bitince beğeniyor ,gülüyor ben bu mesajı yazana kadar araya biri kaynıyor
Hadi okumaya üşenmedin (bende üşenmiyorum)Geçmişi okuyunca ödevimi bitirmiş gibi hissediyorum
Aklımda kalanlar tontiş bana en yaşlısı dedi,AKŞAMDAN LAHMACUN HAMRU YOĞURDU ,BUGÜN YAPACAK,hala hamurla uğraşmayı yemek yapmaya tercih ediyor.
Canan tayin istiyor ,bulunduğu yeri sevmiyor,mastercheffteki adamların yaptığı su böreğini beğenmemiş
Can cicik muayenesi için hangi polikliniğe gidilmesi gerektiğini soruyor (genel cerrahi),barbunya yapmış ama resim eklememiş her zaman ki gibi
Nevreste her zamanki becerikliliğiyle 15 kişilik menü hazırlıyor
Yasmin ,yasmin neydi az düşüneyim (volta atan üye smileyi)momografi çekilirken cicikleri acımış.Fazla kilo vermiş,tımanı bol geliyormuş artık
Minik meleklerimin herifi 8 tane lahmacun yiyor ,bir de makinaya çamaşır atmaya üşeniyor,geyik topiği var.
Azerin tarifini telefona yazıp kaydetmiş,ee ne yapsın 4 çocukla işini kolaylaştırmış ,bugün tarifini yapıyormuş inşallah(Allah kolaylık versin)tarifte gr hesabımı vereceğim kaç gr olduğunu kestiiremiyorum diyor
Makyajkolik beğenip beğenip kaçıyor ,fazla zaman bulamıyor galiba ,sessiz sessiz durup bombayı patlatacağa benziyor
Aramızdan çekilmek için ne istiyorsun söyle (Türk filmlerindeki zengin kız babası teklifi)işte o kaynayan benimmm
PC den üşenmiyorum da ,telden yazmaya üşeniyorumHadi okumaya üşenmedin (bende üşenmiyorum)
Bu kadar özet çıkarmaya da mı üşenmedin
Caps lock tuşunu aman açık unutmaAramızdan çekilmek için ne istiyorsun söyle (Türk filmlerindeki zengin kız babası teklifi)
PC den üşenmiyorum da ,telden yazmaya üşeniyorum
Hiç sorma yaa,yine kaynadı arayaCaps lock tuşunu aman açık unutma
sen yap bebeğim işte gözümüz şenlensin :)
Geçmişi okuyunca ödevimi bitirmiş gibi hissediyorum
Aklımda kalanlar tontiş bana en yaşlısı dedi,AKŞAMDAN LAHMACUN HAMRU YOĞURDU ,BUGÜN YAPACAK,hala hamurla uğraşmayı yemek yapmaya tercih ediyor.
Canan tayin istiyor ,bulunduğu yeri sevmiyor,mastercheffteki adamların yaptığı su böreğini beğenmemiş
Can cicik muayenesi için hangi polikliniğe gidilmesi gerektiğini soruyor (genel cerrahi),barbunya yapmış ama resim eklememiş her zaman ki gibi
Yasmin ,yasmin neydi az düşüneyim (volta atan üye smileyi)momografi çekilirken cicikleri acımış.Fazla kilo vermiş,tımanı bol geliyormuş artık
Minik meleklerimin herifi 8 tane lahmacun yiyor ,bir de makinaya çamaşır atmaya üşeniyor,geyik topiği var.
Azerin tarifini telefona yazıp kaydetmiş,ee ne yapsın 4 çocukla işini kolaylaştırmış ,bugün tarifini yapıyormuş inşallah(Allah kolaylık versin)tarifte gr hesabımı vereceğim kaç gr olduğunu kestiiremiyorum diyor
Makyajkolik beğenip beğenip kaçıyor ,fazla zaman bulamıyor galiba ,sessiz sessiz durup bombayı patlatacağa benziyor
Allah razı olsun cümlemizin evladına inşallahBenimkiyle 7 ay var demekki aralarinda:)) rabbim saglikli hayirli onur versin
Allah tan bana bişey yazmamışsınGeçmişi okuyunca ödevimi bitirmiş gibi hissediyorum
Allah tan bana bişey yazmamışsın
Napyosun
Bomba yok da üşengeçlik varGeçmişi okuyunca ödevimi bitirmiş gibi hissediyorum
Hadi ben kaçtım miniklerim branş dersinden çıkarlar birazdan, yanlarına gideyim öpüyorum hepinizi
Napayım, şirkete çağırıldım evrak teslimine. Teslim ettim, şimdi eve dönüyorum. Öğleden sonra işkur danışmanımla görüşecekmişim.Napyosun
Kolay gelsin ballımHadi ben kaçtım miniklerim branş dersinden çıkarlar birazdan, yanlarına gideyim öpüyorum hepinizi
Ooo işler yoğunlaşmış, hayırlısı olsun.Napayım, şirkete çağırıldım evrak teslimine. Teslim ettim, şimdi eve dönüyorum. Öğleden sonra işkur danışmanımla görüşecekmişim.
Evime gideyim, çayımı içeyim
Perşembe’ye kurs görecekmişiz, insan kaynakları halâ evrak tamamlayamayanlar var dedi.
Ben 1 hafta evvel tamamladım, nasıl bu kadar savsaklıyor insanlar, anlamadım
Sen ne yapıyorsun?
Nasıl yapmadın yahu, öğlen olduOoo işler yoğunlaşmış, hayırlısı olsun.
Bende aynı bildigin gibi ev hali, eşim işte. Hava desen zindanlık ve daha kahvaltı yapmadım
Yok ya sabah 6.30 da eşim gidiyor, 8 de ilaç saati, uykum bölünüyor. Gece desen yatak dar geliyor. Sonra bı uyuyorum saat 10 u geciyor kalktığım daNasıl yapmadın yahu, öğlen oldu
Miden mi bulanıyor
Tamam o zaman, ama kalk birşeyler ye artıkYok ya sabah 6.30 da eşim gidiyor, 8 de ilaç saati, uykum bölünüyor. Gece desen yatak dar geliyor. Sonra bı uyuyorum saat 10 u geciyor kalktığım da