Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Haklisin yasminim, ama hem sebze hem et hem karbonhidrat almis oluyolar lahmacunla.. en kolay bu sekilde kakalayabiyorum : (
Ben takılıyorum bacım, kötü örnek olarak kendimizi kastettim

Canımızı istetiyorsun.
Yiyebileceğimi bilsem, hiç üşenmem kalkar yaparım
Ama bir taneyi bile bitiremem üstelik lehmacun için ölürüm, o derece severim

Az yapcan o zaman: ( bende su varki lahmacunu ben yapiyosam istahim yari yariya kapaniyo.. ama yaparken yedim yedim, yoksa ayni istahla yiyemiyorum bi turlu. Kusura bakmayin ya

Az yapcan o zaman: ( bende su varki lahmacunu ben yapiyosam istahim yari yariya kapaniyo.. ama yaparken yedim yedim, yoksa ayni istahla yiyemiyorum bi turlu. Kusura bakmayin ya
Yok canım, mideyi büyütmemem lazım.
Cumartesi’ye plânlar sezinliyorum, benimde 23 ü için plânlarım var. O zamanlarda hamurişi yerim inşallah

Kizlar bi sey sey sorucam size
Olcu olarak gramla mi yazmamiz gerek?ben hep gozeyari yaptigim icin gram olarak olcu yazmakta cok zorlaniyorumbazi seyleri kasikla yaziyosun da eti falan nasil yazalim?
Tahmini kaç gr olduğunu yazabilirsin.
Bende kasaptan aldım mı ağırlığını biliyorum, fakat kurban eti falan oldu mu, tahmini yazıyorum.

Kizlar bi sey sey sorucam size
Olcu olarak gramla mi yazmamiz gerek?ben hep gozeyari yaptigim icin gram olarak olcu yazmakta cok zorlaniyorumbazi seyleri kasikla yaziyosun da eti falan nasil yazalim?
Bencede yemek kasiGi su bardagi cay bardagi cay kasigi daha kolay:)) mutfak terazim var ama simdiye kadar 2-3 defadan oteye gitmedi kullandigim. Pratik gelmiyo bana gramli tarifler:)

Ama sen daha önce hiç yarışmalara katılmadın bu heyecanı yaşamadan bilemezsin:)Rakibin ne yapmış ne ile katılacak:)Bilmezsen daha farklı bir heyecan oluyor:)

Tahmini kaç gr olduğunu yazabilirsin.
Bende kasaptan aldım mı ağırlığını biliyorum, fakat kurban eti falan oldu mu, tahmini yazıyorum.
İste biz kasaptan direk kemigiyle birlikte aliyoruz eti evde kendim ayirip kiyma makinesinden falan geciriyorum.kiymayi ayri haslamak icin olan kemikli etleri ayri dolaba kaldiriyorum.o yuzden gramini tahmini de olsa bilemiyorum

Hahaha haklisin:) esine sor: ( ben hic iyi tahmin yurutememde:))
Pazarlanmazmisin :)) ben hep kaç kilo istiyorsam tutturum küçük seykerde elma da portakal da tuttruamiyorum fazlaysa küçüğü ile değiştiriyorlar azsa buyuguyle :)

Pazarlanmazmisin :)) ben hep kaç kilo istiyorsam tutturum küçük seykerde elma da portakal da tuttruamiyorum fazlaysa küçüğü ile değiştiriyorlar azsa buyuguyle :)
Ben tutturamam. Ben kiloyla dusunmuyorumki meyvede vs. Tane hesabi yapiyorum genelde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…