Bende oyle yapicam, yarina kolaylik olur hemencecik biter insallahDışarda olunca ekşiyorda dolapta bişey olmuyor annem çok yapar öyle bir gün önceden
Ben takılıyorum bacım, kötü örnek olarak kendimizi kastettimHaklisin yasminim, ama hem sebze hem et hem karbonhidrat almis oluyolar lahmacunla.. en kolay bu sekilde kakalayabiyorum : (
Az yapcan o zaman: ( bende su varki lahmacunu ben yapiyosam istahim yari yariya kapaniyo.. ama yaparken yedim yedim, yoksa ayni istahla yiyemiyorum bi turlu. Kusura bakmayin yaBen takılıyorum bacım, kötü örnek olarak kendimizi kastettim
Canımızı istetiyorsun.
Yiyebileceğimi bilsem, hiç üşenmem kalkar yaparım
Ama bir taneyi bile bitirememüstelik lehmacun için ölürüm, o derece severim
Yok canım, mideyi büyütmemem lazım.Az yapcan o zaman: ( bende su varki lahmacunu ben yapiyosam istahim yari yariya kapaniyo.. ama yaparken yedim yedim, yoksa ayni istahla yiyemiyorum bi turlu. Kusura bakmayin ya
Haklisin boyle devam.. bol su birazda sporla yuruyusle desteklemekte guzel olabilirYok canım, mideyi büyütmemem lazım.
Cumartesi’ye plânlar sezinliyorum, benimde 23 ü için plânlarım var. O zamanlarda hamurişi yerim inşallah
Öyle yapıyorum canımHaklisin boyle devam.. bol su birazda sporla yuruyusle desteklemekte guzel olabilir
Tahmini kaç gr olduğunu yazabilirsin.Kizlar bi sey sey sorucam size
Olcu olarak gramla mi yazmamiz gerek?ben hep gozeyari yaptigim icin gram olarak olcu yazmakta cok zorlaniyorumbazi seyleri kasikla yaziyosun da eti falan nasil yazalim?
Bencede yemek kasiGi su bardagi cay bardagi cay kasigi daha kolay:)) mutfak terazim var ama simdiye kadar 2-3 defadan oteye gitmedi kullandigim. Pratik gelmiyo bana gramli tarifler:)Kizlar bi sey sey sorucam size
Olcu olarak gramla mi yazmamiz gerek?ben hep gozeyari yaptigim icin gram olarak olcu yazmakta cok zorlaniyorumbazi seyleri kasikla yaziyosun da eti falan nasil yazalim?
Aynen öyle canım:)Diğer şekilde hiç bir heyecanı olmaz:)Herşey aklıma geldi bu aklıma gelmedi abla. Bildirimi açtım ben konu açıldığında koşa koşa geliyorum kim ne yapmış diye çok merak ediyorum
Ama sen daha önce hiç yarışmalara katılmadın bu heyecanı yaşamadan bilemezsin:)Rakibin ne yapmış ne ile katılacak:)Bilmezsen daha farklı bir heyecan oluyor:)ben buna katılmıyorum bilinebilir kimin ne yaptığı? misal yasmin ben mercimek köftesi ve köz salata yapacağım dedi, merakım gitti mi yoo asla... nasıl sunum yaptı tarifi nasıl yazdı nasıl yaptı yine bekliyorum...ama tabi her şeyde olduğu gibi, bunca sene böyle geldi bundan sonra da böyle gider burda da işliyor
Resim eklemek artık kolay canım sıkıntı olmuyor:)Eğer sıkıntı yaşarsan orjinallerini bana gönderirsin:)Bişey soracağım resim yüklemeyi nasıl beceriyorsunuz watsaptan çekilen fotolar hariç beceremiyorum. 8 plusımla watsap çekimi yapmak da istemiyorum
İste biz kasaptan direk kemigiyle birlikte aliyoruz eti evde kendim ayirip kiyma makinesinden falan geciriyorum.kiymayi ayri haslamak icin olan kemikli etleri ayri dolaba kaldiriyorum.o yuzden gramini tahmini de olsa bilemiyorumTahmini kaç gr olduğunu yazabilirsin.
Bende kasaptan aldım mı ağırlığını biliyorum, fakat kurban eti falan oldu mu, tahmini yazıyorum.
Eti kasikla bardakla yazamiyorum isteBencede yemek kasiGi su bardagi cay bardagi cay kasigi daha kolay:)) mutfak terazim var ama simdiye kadar 2-3 defadan oteye gitmedi kullandigim. Pratik gelmiyo bana gramli tarifler:)
Hahaha haklisin:) esine sor: ( ben hic iyi tahmin yurutememde:))Eti kasikla bardakla yazamiyorum iste
Pazarlanmazmisin :)) ben hep kaç kilo istiyorsam tutturum küçük seykerde elma da portakal da tuttruamiyorum fazlaysa küçüğü ile değiştiriyorlar azsa buyuguyle :)Hahaha haklisin:) esine sor: ( ben hic iyi tahmin yurutememde:))
Ben tutturamam. Ben kiloyla dusunmuyorumki meyvede vs. Tane hesabi yapiyorum genelde:)Pazarlanmazmisin :)) ben hep kaç kilo istiyorsam tutturum küçük seykerde elma da portakal da tuttruamiyorum fazlaysa küçüğü ile değiştiriyorlar azsa buyuguyle :)
Yok ben hep kilo hesabı alırım :)Ben tutturamam. Ben kiloyla dusunmuyorumki meyvede vs. Tane hesabi yapiyorum genelde:)