Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Bakiyim da bi direk meme polk varsa oraya yoksa genel cerrahiye o zmn.
Ya bu arada barbunya yaptimdi gume gitti goruyon mu ahh o foto cekip bilmem ne isleri olmasa yuz kez katildiydim simdiye :KK70:
Geçmiş olsun canım şimdiden :)
Bi sorun mu vardi da gittin kuzum.. bisey yoktur umarim..
Ben geçen yaz sol kolumun altında bi şişlik hissettim, onun için 4 5 doktora gittim. Yağ yada süt bezesi dendi. Hala duruyor, agrı yok o_O
Meme polikliniği yoksa genel cerrahide bakıyor,bende fizik tedavi yönlendirmişti yaştan dolayı..
Evet abla yaştan dolayıdır. Zaten belirli bir yaşa kadar mamografi çekmiyorlar o_O

Ben geçen yaz sol kolumun altında bi şişlik hissettim, onun için 4 5 doktora gittim. Yağ yada süt bezesi dendi. Hala duruyor, agrı yok o_O

Evet abla yaştan dolayıdır. Zaten belirli bir yaşa kadar mamografi çekmiyorlar o_O

Menapoza girince rutin kontroller yapılmıştı.
Neler çıktı neler :olamaz:

Benim 24 yaşındayken özel raporlarla çekilmişti, çığlık attığımı hatırlıyorum :110:

Sağol canım,kemik erimesi çıktı bendede..

Bazen ağrılı oluyor o çekim,ilk gittiğimde bendede oldu kaç gün yüzü koyun yatamamıştım.
Benim meme dokularım ölmüştü ve iltihaplı yaralarım vardı ablam, memeleri pestil yapınca, çığlık çığlığa ağlamıştım :110:

X