- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Yarina mi yapacaksin.. sulu oluyo ya en fazla suyunu ceker ama hamur mu olurki bu defada??İşte ben de yapmadım yapsam olur mu bilemedim:)Pişirince olduysa öyle mi yapsam:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarina mi yapacaksin.. sulu oluyo ya en fazla suyunu ceker ama hamur mu olurki bu defada??İşte ben de yapmadım yapsam olur mu bilemedim:)Pişirince olduysa öyle mi yapsam:)
Ya bende kıskanırsam ne olacakEn afillisi olsun Yasmin çok kıskansın
Yok canım bugün için sormadım ama hep olur mu diye düşünüyorum:)Sonra acaba kalınca hamur olur mu diye tereddüt ediyorum:)Yarina mi yapacaksin.. sulu oluyo ya en fazla suyunu ceker ama hamur mu olurki bu defada??
Sen de kıskan ne olacak:)Canan'da kıskansınYa bende kıskanırsam ne olacak
Bence kızart, yarın ısıtırsın. Sen ocakta mı kızartıyorsun, yaglı ılık su serpersin güzel olur :)İşte ben de yapmadım yapsam olur mu bilemedim:)Pişirince olduysa öyle mi yapsam:)
Daha ortada su böreği yok ama yapınca nasıl olur diye uzmanımıza danışayım dedim:)Bence kızart, yarın ısıtırsın. Sen ocakta mı kızartıyorsun, yaglı ılık su serpersin güzel olur :)
Ben zaten çok kıskancımdır, Yasminin tabakları çok GÜZEL. KEŞKE BENİM OLSASen de kıskan ne olacak:)Canan'da kıskansın
Sen de kıskan ne olacak:)Canan'da kıskansın
O zaman ocakta dene bide, fırına 1000 basar. Ben hep ocakta yapıyorum.Daha ortada su böreği yok ama yapınca nasıl olur diye uzmanımıza danışayım dedim:)
Ben fırında yapıyorum.Ocakta denemedim:)
Ben zaten çok kıskancımdır, Yasminin tabakları çok GÜZEL. KEŞKE BENİM OLSA
Sonra kem gözlü derler neyse
Kıracaksın tabakları
Senin de birgün olur inşaallahBen zaten çok kıskancımdır, Yasminin tabakları çok GÜZEL. KEŞKE BENİM OLSA
Bayağıdır sı böreği yapmadım .yaparsam öyle deneyeyim:)O zaman ocakta dene bide, fırına 1000 basar. Ben hep ocakta yapıyorum.
Aklımız fikrimiz yemek ve sunum:)İnsan 7/24 sunum dusunur mu?
İnşallahSenin de birgün olur inşaallah
Evet denemelisinBayağıdır sı böreği yapmadım .yaparsam öyle deneyeyim:)
Sonra kem gözlü derler neyse
Ee çocuklar uyudu mu
Nerdeee geç yatıyor biraz.Hemde ben derim
Odadalar...
Kıpırdaşıyorlar
sesleri geliyor
Oğluşun uyudumu?