Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Bende çok yaparım çarşaf böreğini ve hamurunu çok sert tutmam :KK53:

Eve hazır yufkayı sadece sigara böreği ya da paçanga için alırım.
Hazır yufkadan başka hiç börek tutturamam diyebilirim :KK53:

Açma börek bana daha kolay ve lezzetli geliyor :hamarat:
Daha lezeetli o kesinde.. hazir yufkayla soslu boreklerde oluyo ya.. ben yapiyorum acele bi durumda.. cocuklarda yiyo.. kolaylik tabii.

Hamurumu yogurdum dinleniyo.. kiz uyusun baslarim yapmaya.2 tepsilikmi yogursam diye dusundum, ama kiz uyanabilir o saate. 1 tepsilik oldu bu sefer

Daha lezeetli o kesinde.. hazir yufkayla soslu boreklerde oluyo ya.. ben yapiyorum acele bi durumda.. cocuklarda yiyo.. kolaylik tabii.

Hamurumu yogurdum dinleniyo.. kiz uyusun baslarim yapmaya.2 tepsilikmi yogursam diye dusundum, ama kiz uyanabilir o saate. 1 tepsilik oldu bu sefer
İşte o sosluları yaptığımda, sosu genelde fazla kaçırıyorum :bicak:

Pişen böreklerden birer dilim isterim artık :))
Kokay gelsin şimdiden. Size bir soru evde yalnızken ne yemekler yapıyorsunuz. Ben bir kaç gündür geç kalkıyorum kahvaltıyıda geç yapıyorum. Öğlen içinde ne yapsam diye düşünürken saat alıp başını gidiyor. Tavsiye istiyorum kolayca yapılan :KK66:

Benim canım kemikli et haşlama istiyor

Ama bizim balıkçılar baraja gitti eğer rast gelirse balık var menüde :KK70:
Balık :KK73::KK73: Daha ne istiyosun melek,gerçi barajda ne balığı var,tatlı su balığı oluro_OSazan filan gelecekse kemikli eti koy ocağa bence:KK70:

Pişen böreklerden birer dilim isterim artık :))
Kokay gelsin şimdiden. Size bir soru evde yalnızken ne yemekler yapıyorsunuz. Ben bir kaç gündür geç kalkıyorum kahvaltıyıda geç yapıyorum. Öğlen içinde ne yapsam diye düşünürken saat alıp başını gidiyor. Tavsiye istiyorum kolayca yapılan :KK66:
Ayy nickine bayıldım,biraz da kıskandım çok tatlııı :KK200:

hahaha senin iste sans yani bugun : )

dunden biraz yemegim var ama..yanina birsey yapmak istiyorum genede..sanirim kolaylik olsun diye yanina su boregi yapicam : )
Kolaylıko_Osu böreğio_O
Yalancısından mıo_O
Maşallah gerçeğini yapacaksan,bu ekibin maşallahı var,herkes çok becerikli,nereye gitseniz geliyorum meraktan:KK70:

Balık :KK73::KK73: Daha ne istiyosun melek,gerçi barajda ne balığı var,tatlı su balığı oluro_OSazan filan gelecekse kemikli eti koy ocağa bence:KK70:
Keşke tutsalar sazan genelde eli boş geliyorlar :KK70: ben koyayım yemeği mi aradım biraz önce hala bişey yok dedi eşim :))

X