Evet canım orası öyle ama birazda şans işi :) kırmızı göze çarpıyor ondan olsa gerek. Bakniye geçsin iş işten.. bak onlar da eleştirilerinde bulunsunlar.. bir dahakine önlemini almış olursun :)
bak ben bile anladım kırmızıda keramet var ya tabağın ya masa örtün ya süsün kırmızılı olsun...
Yani çokta önemli değil:)hmm ben alındığını düşünmüyordum o zaman :))
Yooo güzel yapmış ama tabakla daha hoş görünüyor
Öyle canım:)Yooo güzel yapmış ama tabakla daha hoş görünüyor
Kategori kolay tarif kaçırman imkansız canım:)Nevo aksam disariya cikicaz ya ben yokken acilirsa yeni kategorikeske yarin acilsaydi
Nevo catlatacaksin ya beniKategori kolay tarif kaçırman imkansız canım:)
Buna müsade etmem:)Nevo catlatacaksin ya beni
Daha dur ben bile dersimi almadim siradaki kategoriyi bekliyorum sen niye hemen vazgeciyorsun.yok yok yarışma bana göre değilmiş dersimi aldım ben
Tek tek yaptım kopyalayınca olmadıoy verenleri etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz? tek tek mi?
bir eleştirme furyası başlamış beni de eleştirin ben saksı değilim beni de eleştireceksiniz alimiyonum ben
Ben senin tarife bayıldım.Yani cidden eleştirecek bir şey bulamadım.Beni de eleştirin beni de
Valla ablacım yapabileceğimin en iyisini yaptım ama yine olmadı benim tabaklarımı mı beğenmiyorlar yoksaBen senin tarife bayıldım.Yani cidden eleştirecek bir şey bulamadım.Hatta 1.lik bekliyordum.
Niye oy vermedin diyeceksin:)Senin tarif gibi 2-3 tarifi daha çok beğendim.Aralarında daha önce hiç oy vermediğim tarifi seçtim.
kolay gelsin valla bilgisayardan daha kolay olur heralde
Nasip canım ne diyelim:)Valla ablacım yapabileceğimin en iyisini yaptım ama yine olmadı benim tabaklarımı mı beğenmiyorlar yoksageçen kategori bana vermiştin
kolay gelsin valla bilgisayardan daha kolay olur heralde
benim sıkıntım ne neden olmuyor doktor?Nasip canım ne diyelim:)
Canım çok hakediyorsun. Bu yarışmada da çok hakettiğine inanıyorum ben ama nasip değilmiş. İnşallah bir daha ki sefereCevizli çiğ köfteme verdiğiniz oylar için çok teşekkür ederim@Mune @meryemozcan27
@cennetlik @blondgunes @LezzetliCipetpet @pyske @mltmptk @Jelesec @turtix @seyyydaaaC A N O @PAPATYA56 @LilYumiyum @ay__060 @befer @nice1985 @Efulibbc @Balkupumm @Anti Depresan @xxxOzLeMxxx @Mevrouw61 alimiyon @morordek @mylins
- @Hifaa
- @My pure love
- @HaslanmisPattis
s i d e l y a - @severusandlily
- @arzum123
- @Madammor
- @Dil-i bitab
- @Gokdenizim
- @Susammmmm
- @difficult woman
- @ELF_LR35
- @fizikci09