- 13 Ekim 2016
- 6.185
- 26.617
Sen ve birkaç kişi kazanmadan rahat edemeyeceğim benbenim sıkıntım ne neden olmuyor doktor?
Sana oy verenleri telefonun not bölümüne kaydet sonra kopyala buraya yapıştır önüne @ ekle oldu bitti. Burdan birinden öğrenmiştim en kolay yöntem bu gibi geldi bana.oy verenleri etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz? tek tek mi?
bir eleştirme furyası başlamış beni de eleştirin ben saksı değilim beni de eleştireceksiniz alimiyonum ben
Senin sıkıntın yok cidden:)Ama işte her kategoride belirli tarifler çok oy alabiliyor.Gerçi yılbaşı salatası bilindik değildi ama çok göze çarpıyordu.Yani her seferinde farklı tarifler öne çıkabiliyor.benim sıkıntım ne neden olmuyor doktor?
Her kategoride biraz daha üste çıkıyoruzSen ve birkaç kişi kazanmadan rahat edemeyeceğim ben
İlk katıldığın sıralar sunumların şahaneydi! Şimdi de öyle tabiki ama kusura bakma işin artık daha da zor çünkü burası masterchefi falan sollar yani öyle bir kıvama gelmiş
Ricaederim :)@bulca
Nevreste
@Kivii17
@kanaryamm
@peaceful16
@Kakao ve Ben
@yagmur556
@duygu7735
@deynepnaz
@bebegim-gel
@Emira SY
@CocoChanelmademoiselle
@nefesimm02
@cadikiz0201
@PANDORA-
@brn88
@Alevce7
@NorthCarolina
@emnis
@_CaNanSu_
@Hasibe4280
@Olur-insallah
@Kendinisevenbiriii
@bilge_s
@harikamo
@Ayazilkim
@Hhllyy
@Evsaelif
@Canfeb
SaglikliYasam34
@zehraongoren41
@khrmn55
Değerli oylarınız için çok teşekkür ederim
Nasip canım ne diyelim:)
Nasip değilmiş hayırlısı olsun napalım canım :)Canım çok hakediyorsun. Bu yarışmada da çok hakettiğine inanıyorum ben ama nasip değilmiş. İnşallah bir daha ki sefere
Hangi etiketleme canım:)Yıl olmuş 2019 hala şu etiketlemeye çare bulunamadıNevreste ablacığım Kazen abiyi etiketlerdim de meşgul etmek istemedim şu olay bi çözülüverse
Tamam şimdi anladım ben yardımcı olayım:)Yıl olmuş 2019 hala şu etiketlemeye çare bulunamadıNevreste ablacığım Kazen abiyi etiketlerdim de meşgul etmek istemedim şu olay bi çözülüverse
Ben tek tek yazdımYıl olmuş 2019 hala şu etiketlemeye çare bulunamadıNevreste ablacığım Kazen abiyi etiketlerdim de meşgul etmek istemedim şu olay bi çözülüverse
Özeline bak canım:)Yıl olmuş 2019 hala şu etiketlemeye çare bulunamadıNevreste ablacığım Kazen abiyi etiketlerdim de meşgul etmek istemedim şu olay bi çözülüverse
Teşekkür ediyorum canım benimyasminsay tebrik ederim canım Madalyan olmadığı zaman da sendeki cevheri biliyorduk biz Bir de hiç kıskanmadım
Buraya özele yazarım kolay olur:)Nevreste hazırlayacak canım
Müsait değilim etiket postunu hazırlamak için, watzuptan atarsın Nevoşum
TamamdırBuraya özele yazarım kolay olur:)
Yolladım bak istersen:)Tamamdır
Ellerinize sağlik çok güzrl ve iştah açicı görünüyordu ve çok da severimÖncelikle canım ablamNevreste ye yardımı için çok teşekkür ediyorum
Değerli ve kıymetli oylarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
celebrian
ABERK
Tonari to Totoro
M Minel_ask
sybell3
FURKER
Saron
MissCherryBlossom
burcuburcuuu
yesilcan86
C cilerbtu