Benim tarifede eleştiri yapar mısınız lütfenReca ederim
Eleştiri yapayım mı tarifine ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tarifede eleştiri yapar mısınız lütfenReca ederim
Eleştiri yapayım mı tarifine ?![]()
limonlarlan güzelim kısırı kapatmışsın kuzummm...Soyle bakim neymiş![]()
Tamam kapı açık arkanı dön ve çıkyok yok yarışma bana göre değilmiş dersimi aldım ben![]()
Eleştiri için teşekkür ederim, mersiiilimonlarlan güzelim kısırı kapatmışsın kuzummm...ama inanıyorum madalyan yakın
![]()
Bence onda problem yok:)limonlarlan güzelim kısırı kapatmışsın kuzummm...ama inanıyorum madalyan yakın
![]()
Bence onda problem yok:)
ahahha ne biçim saygı duymacaEleştiri için teşekkür ederim, mersiii
Saygı duyuyorum![]()
Bu kategoriye katılacak mısınahahha ne biçim saygı duymaca
bakalım deynep ve nevoş ne diycek![]()
tamam canım eleştirimi niye eleştiriyon ben halktan göz olarak yorumumu yaptımm sen kendi eleştirini söyleBence onda problem yok:)
İş işten geçti zaten, 11. Yarışmaya dogru yola çıktımahahha ne biçim saygı duymaca
bakalım deynep ve nevoş ne diycek![]()
hayır canım şartlarımız uymuyoBu kategoriye katılacak mısın![]()
Sen sus bize bir meze yapmadıntamam canım eleştirimi niye eleştiriyon ben halktan göz olarak yorumumu yaptımm sen kendi eleştirini söyle![]()
![]()
Tembelim demiyorsunhayır canım şartlarımız uymuyo![]()
![]()
ahaha o açık değil mi aşikar değil mi aleni değil mi kuzumTembelim demiyorsun![]()
Çok açık vallahiahaha o açık değil mi aşikar değil mi aleni değil mi kuzum![]()
![]()
niye geçsin iş işten.. bak onlar da eleştirilerinde bulunsunlar.. bir dahakine önlemini almış olursun :)İş işten geçti zaten, 11. Yarışmaya dogru yola çıktım
![]()
Çok açık vallahi
Olsun sen sohbetinle bizi yalnız bırakmıyorsun.Arada sert bile takılıyorum sen yinede kızmıyorsun.
Teşekkür ederiz bize eşlik ettiğin için![]()
Bende alınıyordum :)![]()
rica ederim ben de sizi seviyorum...
ama başta alınıyordum demi ama o zaman daha hassastım demi nevoş ondandı sanırım..
hmm ben alındığını düşünmüyordum o zaman :))Bende alınıyordum :)
Olsun canım önemli olan birbirimizi tanımak ,şimdi samimiyetten birbirimize takılıyoruz![]()