Benim tarifede eleştiri yapar mısınız lütfenReca ederim
Eleştiri yapayım mı tarifine ?
limonlarlan güzelim kısırı kapatmışsın kuzummm...Soyle bakim neymiş
Tamam kapı açık arkanı dön ve çıkyok yok yarışma bana göre değilmiş dersimi aldım ben
Eleştiri için teşekkür ederim, mersiiilimonlarlan güzelim kısırı kapatmışsın kuzummm...ama inanıyorum madalyan yakın
Bence onda problem yok:)limonlarlan güzelim kısırı kapatmışsın kuzummm...ama inanıyorum madalyan yakın
Bence onda problem yok:)
ahahha ne biçim saygı duymacaEleştiri için teşekkür ederim, mersiii
Saygı duyuyorum
Bu kategoriye katılacak mısınahahha ne biçim saygı duymaca
bakalım deynep ve nevoş ne diycek
tamam canım eleştirimi niye eleştiriyon ben halktan göz olarak yorumumu yaptımm sen kendi eleştirini söyleBence onda problem yok:)
İş işten geçti zaten, 11. Yarışmaya dogru yola çıktımahahha ne biçim saygı duymaca
bakalım deynep ve nevoş ne diycek
hayır canım şartlarımız uymuyoBu kategoriye katılacak mısın
Sen sus bize bir meze yapmadıntamam canım eleştirimi niye eleştiriyon ben halktan göz olarak yorumumu yaptımm sen kendi eleştirini söyle
Tembelim demiyorsunhayır canım şartlarımız uymuyo
ahaha o açık değil mi aşikar değil mi aleni değil mi kuzumTembelim demiyorsun
Çok açık vallahiahaha o açık değil mi aşikar değil mi aleni değil mi kuzum
niye geçsin iş işten.. bak onlar da eleştirilerinde bulunsunlar.. bir dahakine önlemini almış olursun :)İş işten geçti zaten, 11. Yarışmaya dogru yola çıktım
Çok açık vallahi
Olsun sen sohbetinle bizi yalnız bırakmıyorsun.Arada sert bile takılıyorum sen yinede kızmıyorsun.
Teşekkür ederiz bize eşlik ettiğin için
Bende alınıyordum :)
rica ederim ben de sizi seviyorum...
ama başta alınıyordum demi ama o zaman daha hassastım demi nevoş ondandı sanırım..
hmm ben alındığını düşünmüyordum o zaman :))Bende alınıyordum :)
Olsun canım önemli olan birbirimizi tanımak ,şimdi samimiyetten birbirimize takılıyoruz