- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Sağolasın canım benim yeni çıktı misafirler. Şimdi mutfak toplama vaktiKolay gelsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım benim yeni çıktı misafirler. Şimdi mutfak toplama vaktiKolay gelsin canım
Seni anliyorum canım inatlasmak yıpratıyor bazen ilişkileri biz boşanma eşiğine gelmiştik inatlaşma yüzünden ve eşim mantıklı olsa bile benim söylediğim sırf inatlaşma uğruna en saçma şeyi bile yapar düşün yani o kadar inat yaniKuzu haklisin aslinda ama ne bileyim sanirim anlar diye bekledim bi es olarak ya da bagirmadan "tamam canim ama ben de yilda bi kac kere gidiyorum ailemin yanina beni de anla"deseydi emin ol uzatmadan tamam derdim.ama boyle her seye bagirarak tepki vermesi inatlasmama sebep oluyo.hayatta yaptigim 3 buyuk hatamdan birisidir kendisi maalesef
Abla akıl alır gibi değil altına iki kat don üstüne kat kat kıyafet giyip gitti gecenin 2 sinde sabah 9 da arabaların camları buz tutmuştu burda onun neresi buz tuttu bilmemBalığa gidebilir ona bir şey demeyiz:)Gitmediği için rahat konuşuyor olabilirim
Bende iyiyim çok şükür.Neden yogunsun sbla:)) iyiyim sukur sen nasilsin?
Bizimki de oyle valla minigim.ayrica sunu soyle yap dedigin her seyi tersine yaparSeni anliyorum canım inatlasmak yıpratıyor bazen ilişkileri biz boşanma eşiğine gelmiştik inatlaşma yüzünden ve eşim mantıklı olsa bile benim söylediğim sırf inatlaşma uğruna en saçma şeyi bile yapar düşün yani o kadar inat yani
Şimdi ben annemde illa kalalım desen kalmaz biliyorum sen bilirsin diyorum ustelemedigimden kalacak biliyorum
Dunya mutfagi olmaz diye dusunuyorum sanirim 1 seneyi doldurmadi dahapilav ve pastanin ihtimali buyukmutlu pazarlar
ben de BirTutamMutluluk20 gibi yeni kategoriyi merak edenlerdenim
dünya mutfakları ya da pilavlar diye düşünüyorum
dünya mutfağı ne zaman yapıldı ki? ben kaçırdım mı?Dunya mutfagi olmaz diye dusunuyorum sanirim 1 seneyi doldurmadi dahapilav ve pastanin ihtimali buyuk
Nevreste
bu seferlik acaba kategori 2 ocakta falan acila bilir mibenim gibi bayram sebebiyle evde olmayanlar icin
Simdi baktim dunya mmutfagi 2017 de yapilmis sanirsam o zaman ola bilüüdünya mutfağı ne zaman yapıldı ki? ben kaçırdım mı?
Liz su tabaklardan bize de yolla bi bakalim sihir tabakda mi degil mi?Günaydın
Tabaklar uğurlu gelmiş canım Şaka bir yana yaptıkların güzel gerçekten
Değil canım, laf aramızda yöresel yemeklere de bu tabaklarla katıldım ve kazanamadımLiz su tabaklardan bize de yolla bi bakalim sihir tabakda mi degil mi?
Yok ben test etmeden inanmamyollasinlar bakicamDeğil canım, laf aramızda yöresel yemeklere de bu tabaklarla katıldım ve kazanamadım
Dün akşam misafirlerim vardı ve kızları dizi izliyorduYok ben test etmeden inanmamyollasinlar bakicam
BirTutamMutluluk20 ,bak değilmişDeğil canım, laf aramızda yöresel yemeklere de bu tabaklarla katıldım ve kazanamadım
O zaman yeni kategoride beraberizSözümün ardında duruyorum ve dünya mutfağı kategorisi gelirse ben katılmayacağım
Balık gelirse de katılmayacağım, tatlıya da katılmayabilirim
Gençlerin önünü açalım birkaç kategori
Hiçbiri değil miO zaman yeni kategoride beraberiz
BirTutamMutluluk20 ,bak değilmiş