Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Kuzu haklisin aslinda ama ne bileyim sanirim anlar diye bekledim bi es olarak :KK43:ya da bagirmadan "tamam canim ama ben de yilda bi kac kere gidiyorum ailemin yanina beni de anla"deseydi emin ol uzatmadan tamam derdim.ama boyle her seye bagirarak tepki vermesi inatlasmama sebep oluyo.hayatta yaptigim 3 buyuk hatamdan birisidir kendisi maalesef:KK43:
Seni anliyorum canım inatlasmak yıpratıyor bazen ilişkileri biz boşanma eşiğine gelmiştik inatlaşma yüzünden ve eşim mantıklı olsa bile benim söylediğim sırf inatlaşma uğruna en saçma şeyi bile yapar düşün yani o kadar inat yani

Şimdi ben annemde illa kalalım desen kalmaz biliyorum sen bilirsin diyorum ustelemedigimden kalacak biliyorum :KK70:

Balığa gidebilir ona bir şey demeyiz:)Gitmediği için rahat konuşuyor olabilirim:KK70:
Abla akıl alır gibi değil altına iki kat don üstüne kat kat kıyafet giyip gitti gecenin 2 sinde sabah 9 da arabaların camları buz tutmuştu burda onun neresi buz tuttu bilmem :KK70:

Akşam 5 e doğru geldi ve elleri soğuktan morarmis baş parmakları suya girip çıkmaktan derileri mahvolmustu o havada akıl iş değil getirdiği 1.5-2 kilo balık :KK70: bana bin TL verecekler gitmem valla :KK70:

Neden yogunsun sbla:)) iyiyim sukur sen nasilsin?
Bende iyiyim çok şükür.
Düğün dernek işleri bitti derken yenisi çıkıyor, hayırlı işlerimiz bitmiyor. Geçen hafta mobilyalarım geldi, bu hafta kuruldu. Anca temizle, yerleştir. Yarın büyük davetim var, pazartesi görümcemde toplanacağız. Caminin faaliyetleri dur durak bilmiyor. Ocak sonu Türkiye ye gidecem.
Ohooo çok çalışmam lazım çoook

Seni anliyorum canım inatlasmak yıpratıyor bazen ilişkileri biz boşanma eşiğine gelmiştik inatlaşma yüzünden ve eşim mantıklı olsa bile benim söylediğim sırf inatlaşma uğruna en saçma şeyi bile yapar düşün yani o kadar inat yani

Şimdi ben annemde illa kalalım desen kalmaz biliyorum sen bilirsin diyorum ustelemedigimden kalacak biliyorum :KK70:
Bizimki de oyle valla minigim.ayrica sunu soyle yap dedigin her seyi tersine yapar

mutlu pazarlar :KK200:
ben de BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 gibi yeni kategoriyi merak edenlerdenim :dondurma:
dünya mutfakları ya da pilavlar diye düşünüyorumEn Büyük TÜRKİYE
Dunya mutfagi olmaz diye dusunuyorum sanirim 1 seneyi doldurmadi dahao_Opilav ve pastanin ihtimali buyuk:KK45:
Nevreste Nevreste
bu seferlik acaba kategori 2 ocakta falan acila bilir mio_Obenim gibi bayram sebebiyle evde olmayanlar icino_O

Dunya mutfagi olmaz diye dusunuyorum sanirim 1 seneyi doldurmadi dahao_Opilav ve pastanin ihtimali buyuk:KK45:
Nevreste Nevreste
bu seferlik acaba kategori 2 ocakta falan acila bilir mio_Obenim gibi bayram sebebiyle evde olmayanlar icino_O
dünya mutfağı ne zaman yapıldı ki? ben kaçırdım mı? :bicak:

X