- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Sen izin verir misin nevoşSen izin veriyorsan sıkıntı yok:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen izin verir misin nevoşSen izin veriyorsan sıkıntı yok:)
Hayatta gidemezSen izin verir misin nevoş
Veririm nevosum.. biz oyle takiliriz arada ayri ayri...bu sira aklim karisik birazSen izin veriyorsan sıkıntı yok:)
Yorgunum yaaa:)Niye uğraşamıyorsun, çocuklar da uyumuşken
Ahhh ahh, Gaziantep de tedavi görürken hastane çıkışı eşim arabayı almaya gitti. Bende pastane önünde beklerken taze olan eklerler gözüme çarptı, girdim aldım. Telefonu da tezgahta unutmuşum. Tam Urfa yoluna girerken fark ettim. Geri gidip almıştık. O kadar pis boğazım eşimin dilinden kurtulamadım tabiÇevremde çok var canım:)Burası cidden gelişmiş bir şehir:)
Hatta sadece ekmek değil pastalar,tatlılar,börekler hepsi taze taze:)
Yani herkesin düşüncesi farklı olabilir canım:)Veririm nevosum.. biz oyle takiliriz arada ayri ayri...bu sira aklim karisik biraz
3 kücük bebe, yorulman çok normal canım :)Yorgunum yaaa:)
Evet bunu hatırlıyorumKendisi yapsa sorun yok sen yapınca olay olmuşturAhhh ahh, Gaziantep de tedavi görürken hastane çıkışı eşim arabayı almaya gitti. Bende pastane önünde beklerken taze olan eklerler gözüme çarptı, girdim aldım. Telefonu da tezgahta unutmuşum. Tam Urfa yoluna girerken fark ettim. Geri gidip almıştık. O kadar pis boğazım eşimin dilinden kurtulamadım tabi
Zaten hep öyle oluyor sizin dogum günü ne oldu yaptın mı enisteye kutlamaEvet bunu hatırlıyorumKendisi yapsa sorun yok sen yapınca olay olmuştur
Bu sira du mene operasyonu topicine yaziyorumda.. aklimdan ameliyat olmak geciyo.. ama cocuklar daha kucuk ya aklimi o karistiriyo birazYani herkesin düşüncesi farklı olabilir canım:)
Hayırdır neden karışık:)
Bekledigim cevapHayatta gidemez
Sende yorulcan bolca tadini cikar simdiden canim. Dimdi dudunuyorumda 1 cocuk cok kolaymis yaa:)3 kücük bebe, yorulman çok normal canım :)
Aynen canım, çocuk büyütmek zor. Bide yaş aralıkları yakın olunca daha zor oluyor. 6 ayım kaldı :)Sende yorulcan bolca tadini cikar simdiden canim. Dimdi dudunuyorumda 1 cocuk cok kolaymis yaa:)
En guzel zamanlarin geliyor:) 2. Trinester gebeligin en zevkli zamani:))Aynen canım, çocuk büyütmek zor. Bide yaş aralıkları yakın olunca daha zor oluyor. 6 ayım kaldı :)
Aminn insallahDarısı sana yasmine ve tüm isteyenlere olsun
Ben karar vermedim sen ne yapacaksın.
İstanbulda güveç pide yapıyorlar, canım ondan istedi. Yarın oldugu kadar evde yapacağım
sabah kahvaltıda karışık tost var
Tabi canım çoktan yaptım odun pastasınıZaten hep öyle oluyor sizin dogum günü ne oldu yaptın mı enisteye kutlama
Bebeğin daha küçük göğüslerin biraz toparlansın sonra düşün derim:)Bu sira du mene operasyonu topicine yaziyorumda.. aklimdan ameliyat olmak geciyo.. ama cocuklar daha kucuk ya aklimi o karistiriyo biraz
Nefes darlığı oluyor bende, kapalı ortamlarda kalamıyorum :/En guzel zamanlarin geliyor:) 2. Trinester gebeligin en zevkli zamani:))
Pastanın fotosu nerde? Enişte ve çocuklar ne yaptı pastayı görünceTabi canım çoktan yaptım odun pastasını
Çocuklar zaten biliyordu eşim çok şaşırdıDaha doğrusu net anlamadı ne olduğunu anlattıkPastanın fotosu nerde? Enişte ve çocuklar ne yaptı pastayı görünce