Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Masallahhhhh subhanallah:dua::emir_bebek::anneadayı::KK200:
Darısı sana yasmine ve tüm isteyenlere olsun :KK200:
Hahaha oyke deniyo dimi:)) suz 4 kisi giriyosunuz masallah:)) hamileyken hep derdim seneye su kadar kisi gircez diye:)) sahi napionuz yilbasinda, yok mu hindi yapsn:)
Ben karar vermedim :KK53: sen ne yapacaksın. :KK51:
İstanbulda güveç pide yapıyorlar, canım ondan istedi. Yarın oldugu kadar evde yapacağım :KK51:

Sucuklu istersen sucuklu gelir,kaşarlı istersen sadece kaşarlı:)İkisi olsun istiyorsan karışık diyeceksin:)
sabah kahvaltıda karışık tost var:KK48:

Darısı sana yasmine ve tüm isteyenlere olsun :KK200:

Ben karar vermedim :KK53: sen ne yapacaksın. :KK51:
İstanbulda güveç pide yapıyorlar, canım ondan istedi. Yarın oldugu kadar evde yapacağım :KK51:

sabah kahvaltıda karışık tost var:KK48:
Bende bilmiyorum bu sene 5 kisiyiz gecen senede oyleydi ama kizim hasta gecirmisti yilbasi bilmdm ne umrum degildi: ( cocuklara ozel bisey yapmak istiyorum ama bu tombala olmasin:)

Sandviç ekmeği ile çok guzel oluyor :KK45:
Bizim burada bazı marketlerin içinde pasta,ekmek fırınları var:)Orada taze satılıyor.Bende her hafta alıp dolaba koyuyorum:)Tost gününde onunla yapıyorum çok güzel oluyor:)Bazen tavuklu tost yapıyorum.Sandviç gibi bir şey oluyor.Çok seviyorlar:)

Bizim burada bazı marketlerin içinde pasta,ekmek fırınları var:)Orada taze satılıyor.Bende her hafta alıp dolaba koyuyorum:)Tost gününde onunla yapıyorum çok güzel oluyor:)Bazen tavuklu tost yapıyorum.Sandviç gibi bir şey oluyor.Çok seviyorlar:)
Burda öyle market nerdee :KK51: Gaziantep burdan çok gelişmiş. Şanslısınız:KK48:
Ben anca marketten alabilirim :olamaz:

X