- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Yapicam bunu, cidden o tostu cok ozledim. Uc Asagi bes yukari yakalarim lezzetiAlırlar canım hiç problem olmaz:)Özellikle ilkokul kantinleri daha iyi oluyor:)Tenefüste falan git veli gibi girer alır çıkarsın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapicam bunu, cidden o tostu cok ozledim. Uc Asagi bes yukari yakalarim lezzetiAlırlar canım hiç problem olmaz:)Özellikle ilkokul kantinleri daha iyi oluyor:)Tenefüste falan git veli gibi girer alır çıkarsın:)
Afiyet olsunAnladim canim ben zaten sucuklu tost sevmem cift kasarli ayran yeter bana:)
Yakalarsın mutlaka canım:)O kantinin kokusu cidden başkaYapicam bunu, cidden o tostu cok ozledim. Uc Asagi bes yukari yakalarim lezzeti
Darısı sana yasmine ve tüm isteyenlere olsunMasallahhhhh subhanallah
Ben karar vermedim sen ne yapacaksın.Hahaha oyke deniyo dimi:)) suz 4 kisi giriyosunuz masallah:)) hamileyken hep derdim seneye su kadar kisi gircez diye:)) sahi napionuz yilbasinda, yok mu hindi yapsn:)
sabah kahvaltıda karışık tost varSucuklu istersen sucuklu gelir,kaşarlı istersen sadece kaşarlı:)İkisi olsun istiyorsan karışık diyeceksin:)
Canın istedi değil miDarısı sana yasmine ve tüm isteyenlere olsun
Ben karar vermedim sen ne yapacaksın.
İstanbulda güveç pide yapıyorlar, canım ondan istedi. Yarın oldugu kadar evde yapacağım
sabah kahvaltıda karışık tost var
Bende bilmiyorum bu sene 5 kisiyiz gecen senede oyleydi ama kizim hasta gecirmisti yilbasi bilmdm ne umrum degildi: ( cocuklara ozel bisey yapmak istiyorum ama bu tombala olmasin:)Darısı sana yasmine ve tüm isteyenlere olsun
Ben karar vermedim sen ne yapacaksın.
İstanbulda güveç pide yapıyorlar, canım ondan istedi. Yarın oldugu kadar evde yapacağım
sabah kahvaltıda karışık tost var
O konuyu bende okudum sizle alakası yokCanın istedi değil mi
Pazartesi akşama çok var, illa bişey buluruzBende bilmiyorum bu sene 5 kisiyiz gecen senede oyleydi ama kizim hasta gecirmisti yilbasi bilmdm ne umrum degildi: ( cocuklara ozel bisey yapmak istiyorum ama bu tombala olmasin:)
İyi madem:)Neyse kolay bir şey yapmak zor olmaz:)O konuyu bende okudum sizle alakası yok
Sandviç ekmeği ile çok guzel oluyorİyi madem:)Neyse kolay bir şey yapmak zor olmaz:)
Haha kesin buluruz:)) cocuklar uyur belki herifte disari cikar:)) bende oturur pineklerim tek basina belkim:)Pazartesi akşama çok var, illa bişey buluruz
Niye dışarı çıkıyor, senle geçirsin ben hayatta göndermem çalışırsa bilemem tabi ama evdeHaha kesin buluruz:)) cocuklar uyur belki herifte disari cikar:)) bende oturur pineklerim tek basina belkim:)
Bizim burada bazı marketlerin içinde pasta,ekmek fırınları var:)Orada taze satılıyor.Bende her hafta alıp dolaba koyuyorum:)Tost gününde onunla yapıyorum çok güzel oluyor:)Bazen tavuklu tost yapıyorum.Sandviç gibi bir şey oluyor.Çok seviyorlar:)Sandviç ekmeği ile çok guzel oluyor
Niye dışarı çıkıyor.Haha kesin buluruz:)) cocuklar uyur belki herifte disari cikar:)) bende oturur pineklerim tek basina belkim:)
Aman gitsin nolcak:)) zaten tum gun yoruluyorum cocuklar uyursa onla ugrasamam:)Niye dışarı çıkıyor, senle geçirsin ben hayatta göndermem çalışırsa bilemem tabi ama evde
Arkadaslariyla takilir belki ne bilim:)Niye dışarı çıkıyor.
Burda öyle market nerdee Gaziantep burdan çok gelişmiş. ŞanslısınızBizim burada bazı marketlerin içinde pasta,ekmek fırınları var:)Orada taze satılıyor.Bende her hafta alıp dolaba koyuyorum:)Tost gününde onunla yapıyorum çok güzel oluyor:)Bazen tavuklu tost yapıyorum.Sandviç gibi bir şey oluyor.Çok seviyorlar:)
Sen izin veriyorsan sıkıntı yok:)Arkadaslariyla takilir belki ne bilim:)
Niye uğraşamıyorsun, çocuklar da uyumuşkenAman gitsin nolcak:)) zaten tum gun yoruluyorum cocuklar uyursa onla ugrasamam:)
Çevremde çok var canım:)Burası cidden gelişmiş bir şehir:)Burda öyle market nerdee Gaziantep burdan çok gelişmiş. Şanslısınız
Ben anca marketten alabilirim