Sucuklu istersen sucuklu gelir,kaşarlı istersen sadece kaşarlı:)İkisi olsun istiyorsan karışık diyeceksin:)Ama ben desemki garsona.. tost istiyorum ne getirir? Kasarli mi? Ya da sucuklu tost dersem sucuk dolu ekmek mi getirir kasarsiz?
10 gun banliydim gelincede duramiyorum: ( biraz spor kismina takiliyom , tibet kizlarina takildim biraz.. biraz buraya bide bdv iste geciyo omur:))
Oyle diyosan oyledir. Nerde ekşınli bir konu var illa senin yorumun oluyor zaten, denk geliyorum
Durbun alip onla bakicam bundan sonraDemek daha derin bakmak gerekiyormuş3. madalyayı alsın ondanda kurtulun
Ama boncuum tost zaten kasarli olmsz mi? Yani sucuklu deyince neden sucuklu kasarli gelmiyo anlamiyorum: (Sucuklu istersen sucuklu gelir,kaşarlı istersen sadece kaşarlı:)İkisi olsun istiyorsan karışık diyeceksin:)
Gelmez canım:)Belki ben kaşar sevmiyorum sadece sucuklu yemek istiyorum:)Ama boncuum tost zaten kasarli olmsz mi? Yani sucuklu deyince neden sucuklu kasarli gelmiyo anlamiyorum: (
Kasarsiz olsun denmesi lazim kasar sevmiyosan:))Gelmez canım:)Belki ben kaşar sevmiyorum sadece sucuklu yemek istiyorum:)
Hala boyle mi gercekten, bir okulun kantinine gitmem lazim en acilinden.Vallahi o kantin işi hala öyle devam ediyor
Benimkiler arada kaşarlı tost alıyor..Diğer günler evden koyuyorum:)Ne yaptığımızı biliyoruz:)
Çocuklar okula başlayınca dediğimi anlarsın:)Kasarsiz olsun denmesi lazim kasar sevmiyosan:))
AminDemek daha derin bakmak gerekiyormuş3. madalyayı alsın ondanda kurtulun
Oyle demaa, nevreste ninemin 1. Oldugu yarismada ikinci olursan birincisinAmaaan bos ver gel 2ligi vereyim sanazaten bi ise yaramiyo
Aynen öyle canım ama hepsi aynı güzellikte ve hijyende değil:)Hala boyle mi gercekten, bir okulun kantinine gitmem lazim en acilinden.Gerci simdi 5 ceyrek sucuklu yesem ancak doyarim
Evden koymak en guzeli bence de. Ben olsam bende evden koyardim kesin
Benim 1.olmam artık çok zorOyle demaa, nevreste ninemin 1. Oldugu yarismada ikinci olursan birincisin
Oyle de su anda nevo nine degil yasmin nine kazaniyoOyle demaa, nevreste ninemin 1. Oldugu yarismada ikinci olursan birincisin
Cunku bizim dilimizde kaliplasmis artik bu tost olayi. 3'e ayriliyor yani genel olarak.Ama boncuum tost zaten kasarli olmsz mi? Yani sucuklu deyince neden sucuklu kasarli gelmiyo anlamiyorum: (
Yasmin'de 3.yü alırsa ne yapacaksınOyle de su anda nevo nine degil yasmin nine kazaniyonevo kazandiginda 2olursam vermem kimselere
Ben ciddi ciddi bir okulun kantinine gidip tost yemek istedim suan. Aceba gitsem alirlar mi beni okula 3 ceyrek tost icinAynen öyle canım ama hepsi aynı güzellikte ve hijyende değil:)
Benim çocukların kantinler temiz ve kaliteli ürün kullanıyor ama işte yinede bilemiyoruz:)
Yasmine nine demaaaaOyle de su anda nevo nine degil yasmin nine kazaniyonevo kazandiginda 2olursam vermem kimselere
Alırlar canım hiç problem olmaz:)Özellikle ilkokul kantinleri daha iyi oluyor:)Tenefüste falan git veli gibi girer alır çıkarsın:)Ben ciddi ciddi bir okulun kantinine gidip tost yemek istedim suan. Aceba gitsem alirlar mi beni okula 3 ceyrek tost icin
Anladim canim ben zaten sucuklu tost sevmem cift kasarli ayran yeter bana:)Cunku bizim dilimizde kaliplasmis artik bu tost olayi. 3'e ayriliyor yani genel olarak.
Yani hem sucuk hem kasar olsun istersen karisik demen gerekiyor.
Zaten o zaman kesin 1. Sensin nevo ninem etkisiz eleman artikOyle de su anda nevo nine degil yasmin nine kazaniyonevo kazandiginda 2olursam vermem kimselere