Hahaha oyke deniyo dimi:)) suz 4 kisi giriyosunuz masallah:)) hamileyken hep derdim seneye su kadar kisi gircez diye:)) sahi napionuz yilbasinda, yok mu hindi yapsn:)Arada banada laf soktuğu olmuyor değil
yakın zamanda yıne banlanacaksın gibiaz rahat durda yıl başına banlı girme, yoksa tüm senen banlı geçer
Aynı benim gibiBen cogu konuyu okuyorum ama bilerek yazmiyorum tutuyorum kendimi
Mesela o konu ile alakali da cok sey soylemek isterdim ama soylemem ihhhh
He yaw ne tostmus.. yillardir tost ysparim.. sucuklu ekmegin tost gibi satilmasini sacma buluyorum:) sen ne dusunuyon boncuum bu konuda:)O bence çoğu kişinin başını yakacak
Tamam corc dayi o zamanDayı değil Corc
Ben iradesizim ama yaziyorum : (Ben cogu konuyu okuyorum ama bilerek yazmiyorum tutuyorum kendimi
Mesela o konu ile alakali da cok sey soylemek isterdim ama soylemem ihhhh
En guzeli nine, yoksa mazallah bizde her dakika banlarinizAynı benim gibiİçimden yazıyorum
Klasik 3 çeşit tost var:)He yaw ne tostmus.. yillardir tost ysparim.. sucuklu ekmegin tost gibi satilmasini sacma buluyorum:) sen ne dusunuyon boncuum bu konuda:)
Ben iradesizim ama yaziyorum : (
Aynen biz burada uslu uslu yemeğimizi yapalımEn guzeli nine, yoksa mazallah bizde her dakika banlariniz
Bunu yillardir bende boyle biliyorum teee ilk okul birden beri boyledi.Klasik 3 çeşit tost var:)
Sucuklu
Kaşarlı
Sucuklu Kaşarlı
Tabi bunlar klasik daha çeşitleri vardır:)
Goze geldim zaar
Sucuklu niye öyle ucuz anlamıyorumBunu yillardir bende boyle biliyorum teee ilk okul birden beri boyledi.
Mistik emmi vardi kantinci. Sucuklu tost 35 kurus, karisik tost(sucuklu kasarli) 65 kurustu
Bilmem ki, her birde sadece kasarli 50 kurustu.Sucuklu niye öyle ucuz anlamıyorumHala öyle :)
Gecemez ki gecemez ki
Benim gozum degse yasmine degerdi
Vallahi o kantin işi hala öyle devam ediyorBilmem ki, her birde sadece kasarli 50 kurustu.
Ama sucuklunun tadi damagimdadir hala.
Ama bu dedigim fiyyat ceyrek sucuklu icin boyleydi
Bir de 1 liraya hamburger yapardi mistik emmi. Harcligimda 1 liraydi zaten
Ama ben desemki garsona.. tost istiyorum ne getirir? Kasarli mi? Ya da sucuklu tost dersem sucuk dolu ekmek mi getirir kasarsiz?Klasik 3 çeşit tost var:)
Sucuklu
Kaşarlı
Sucuklu Kaşarlı
Tabi bunlar klasik daha çeşitleri vardır:)
Demek daha derin bakmak gerekiyormuşGecemez ki gecemez ki
Benim gozum degse yasmine degerdio kadar kem kem baktim olmadi
Amaaan bos ver gel 2ligi vereyim sanasolladi beni