- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Biz de hastayiz ailecek bogaz elden gidiyeahŞükür iyi diyelim iyi olalım aslında ailecek hastayız :// sen nasılsın
Ben daha demin gordum kknin instagramindaBunu üye olmadan önce görmüştüm ama anlamamıştım ceza ne kazen kim falan espriyi anlamamıştım
Hic sasirmamKiblerler dikkat et
Gelecek kategori şerbetli tatlı olacak diye bir duyum aldım, dogru mu ?Tamam bu gece daha temiz olsun:)
Bende buralar niye kirli diyordum, demek temizlemedin
Tamam da bir şartla sonraki kategoriyi kulagima fısılda usulcaTamam bu gece daha temiz olsun:)
Duyumu kimden aldınGelecek kategori şerbetli tatlı olacak diye bir duyum aldım, dogru mu ?
Dünya Mutfağı dedik ya:)
Tamam da bir şartla sonraki kategoriyi kulagima fısılda usulca
Ben o kadar cahilim ki kazen iin erkek olduğunu nisanin duvarında öğrendim aaaa olamaz kazen demi erkek yazmıştımBiz de hastayiz ailecek bogaz elden gidiyeah
Ben daha demin gordum kknin instagraminda
Hic sasirmam
Arkadaşlara şimdiden başarılarDünya Mutfağı dedik ya:)
İyi canım şükür, 12+2 görünüyor. İkili testi de yaptırdık,ense kalınlığı normal kan sonucu 1 haftaya çıkar dedi.
Masallah kuzuyaaa..İyi canım şükür, 12+2 görünüyor. İkili testi de yaptırdık,ense kalınlığı normal kan sonucu 1 haftaya çıkar dedi.
Cinsiyeti belli degil. Bacak bacak üstüne atmıştı ve arasında kordon vardıdoktor dürttü ama fayda etmedi
Bu da fotosuEki Görüntüle 2219948
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallahİyi canım şükür, 12+2 görünüyor. İkili testi de yaptırdık,ense kalınlığı normal kan sonucu 1 haftaya çıkar dedi.
Cinsiyeti belli degil. Bacak bacak üstüne atmıştı ve arasında kordon vardıdoktor dürttü ama fayda etmedi
Öyle tabiki, saglıkla sıhhatle hayırlısı ile gelsinMasallah kuzuyaaa..bosver kiz erkek ne gelirse sansina saglikla gelsin de..
İnşallah canım benimHayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah
Bayildim bu dayiyaBeni mi çağırdın şekerim
Masallahhhhh subhanallahİyi canım şükür, 12+2 görünüyor. İkili testi de yaptırdık,ense kalınlığı normal kan sonucu 1 haftaya çıkar dedi.
Ok sucuklu tost basimi yakiyodu :)Biraz uslu dur yazma öyle her şeye:)
Dayı değil CorcBayildim bu dayiya
O bence çoğu kişinin başını yakacakOk sucuklu tost basimi yakiyodu :)
Ben cogu konuyu okuyorum ama bilerek yazmiyorum tutuyorum kendimiOk sucuklu tost basimi yakiyodu :)