Bağımlısı olmuşTabi ki BDV de
Gelsin bize laf soksun hiç alınmayızBağımlısı olmuş
Haha yok yok gitme galiba:))Gel gitmeden bir göreyim dedim
Ya hakket ole : ( tek cozum var o da ban : (Bağımlısı olmuş
Geçen seferde öyle söylemiştinHaha yok yok gitme galiba:))
Mune ugrasiyo benle ben napayim:) yanliz yasmin kazaniyo hala inanamiyom:) daha gecen aldi odul o :))Geçen seferde öyle söylemiştin
Sen uslusunMune ugrasiyo benle ben napayim:) yanliz yasmin kazaniyo hala inanamiyom:) daha gecen aldi odul o :))
Üzerinden 2 kategori geçtiMune ugrasiyo benle ben napayim:) yanliz yasmin kazaniyo hala inanamiyom:) daha gecen aldi odul o :))
Aynen oyle ama valla kin yok bende:))Sen uslusunMune seninle uğraşıyor değil mi
Nasip canım
Dogruda daha dun gibi:)Üzerinden 2 kategori geçti
Biraz uslu dur yazma öyle her şeye:)Aynen oyle ama valla kin yok bende:))
Bunu üye olmadan önce görmüştüm ama anlamamıştım ceza ne kazen kim falan espriyi anlamamıştım
Arada banada laf soktuğu olmuyor değilGelsin bize laf soksun hiç alınmayız
yakın zamanda yıne banlanacaksın gibiYa hakket ole : ( tek cozum var o da ban : (
Artık idare edeceğiz.Arada banada laf soktuğu olmuyor değil
yakın zamanda yıne banlanacaksın gibiaz rahat surda yıl başına banlı girme, yoksa tüm senen banlı geçer
Kiblerler dikkat etYalniz bedava dedigim pogaca felan yapmadi anlamindaydi yanlis anlasilmasin simdi
Hoşgeldin ne yapıyorsun:)Bugün erken geldin:)Dün yerleri temiz silmemişsin.Hep ayak izi olmuştu:)İyi akşamlar
Hiç silemedim ki kız uyandı apar topar çıktınHoşgeldin ne yapıyorsun:)Bugün erken geldin:)Dün yerleri temiz silmemişsin.Hep ayak izi olmuştu:)
Bende buralar niye kirli diyordum, demek temizlemedinHiç silemedim ki kız uyandı apar topar çıktın
Yemek yedik ağırlık çoktu evde temizlik yaptım yemek de bu saate kaldı tabi
Artık bu gece sağlam temizlerim
Tamam bu gece daha temiz olsun:)Hiç silemedim ki kız uyandı apar topar çıktın
Yemek yedik ağırlık çoktu evde temizlik yaptım yemek de bu saate kaldı tabi
Artık bu gece sağlam temizlerim