Benden önce etiket yapan oldu mu benim ilk mi olacakFazla bildirim göz çıkarır sanki
Bir ilk gün gönderin ,bir de birkaç gün sonra hatırlatma yapın ne olmuş yani
İlla çatlatacak Kazen
Canım henüz bildirim gitmedi.Gidince mutlaka tarifine başka oylar gelecek:)BeyazOrkidem çok teşekkür ederim canım oyun için sagolasin Ben yarışma sonuna kadar kendi oyumla bitirecegim diye bakmıyordum bile.Cok sağol
Sağolasın canım.Valla kendime oy verdim diye de utandımCanım henüz bildirim gitmedi.Gidince mutlaka tarifine başka oylar gelecek:)
Yok canım problem değil hepimiz ilk katıldığımızda oy alamayız korkusundan kendimize verdik:)Sağolasın canım.Valla kendime oy verdim diye de utandımPisman da oldum keşke katılmasının diye ama öyle öyle alisicaz insAllah
Doğru diyorsun nevreste çok heyecan duyduğum kesinYok canım problem değil hepimiz ilk katıldığımızda oy alamayız korkusundan kendimize verdik:)
Yani utanılacak ,pişman olunacak bir şey yok:)Bazı yarışmalara katıldık sonlarda olduk bazılarında önlerde olduk:)Talih kuşu ne zaman gelir konar onu bilemeyiz.Önemli olan heyecan ve zevk duymak:)
İnşaallah canımDoğru diyorsun nevreste çok heyecan duyduğum kesinAma olsun bidaha daha başarılı olmak dilegiyle
Kaplumbağa hızındayımİyi aksamlar
Yasmin kosma yakalicam seni
Zaten bu gidisle oyle olacagiz galiba baksana bildirim falan yokKaplumbağa hızındayım
Burdayim nevo
Bu ay bildirim yokmuş.Kazen gelmis yorumumu begenmis gitmis ama yine bildirim yok