Mesajı sen yazmamışsın kuzenin yazmış diyorlar.Evet demezsen mesaj başına kalacakKimin kuzeni
daha beter olmasın?Kotu kizlar sizi
Baktim canim cok zor cikan bi leke cilit bang mutfak icin olan spreyini dene bi de
Cif denedin mi?Ben mesela bakır cezve kullanıyorum.İçini hep cif ile ovarım çok temiz olur:)Minik bir yerini denesen:)daha beter olmasın?
cifin jel olanını kullanıyorum çizmez herhalde bunu deneyeyim biCif denedin mi?Ben mesela bakır cezve kullanıyorum.İçini hep cif ile ovarım çok temiz olur:)Minik bir yerini denesen:)
Çok minik bir yerini dene canım ben tesadüf denedim ve şimdi hep onunla temizliyorum:)Önce diplerdeki lekeleri çıkarmak zor oluyordu:)cifin jel olanını kullanıyorum çizmez herhalde bunu deneyeyim bi
inşaallah çıkar nevoş abla ya görünce çok üzüldüm çok canım sıkıldı ayılıp bayılarak almıştımÇok minik bir yerini dene canım ben tesadüf denedim ve şimdi hep onunla temizliyorum:)Önce diplerdeki lekeleri çıkarmak zor oluyordu:)
Aynen canım çok güzelmiş.Ayılıp bayılacak kadar var:)inşaallah çıkar nevoş abla ya görünce çok üzüldüm çok canım sıkıldı ayılıp bayılarak almıştım
HayırlısıYok canım daha belli olmaz sende yakın gidiyorsun:)
Hayatta olmaz
Yok ya yigitlige sigmaz kacmakMesajı sen yazmamışsın kuzenin yazmış diyorlar.Evet demezsen mesaj başına kalacak
Kazenden once ben yaslandim galiba baksana herkes anlamis benden baskaSenin kuzenin
Sen mi yazdın yaşlandı diye?
Yok sanmam ama nevonun dedigi gibi kenar kosesinde dene oncedaha beter olmasın?
Daha iyi çalışır:)Ne olacak :)Tatilmis yarin bu saati beklediler goruyor musun... yarin da sosyal sinavi vardi
Sen nerde yaşıyordun canım?Tatilmis yarin bu saati beklediler goruyor musun... yarin da sosyal sinavi vardi
Nevos aklima geldi de kardesim sizin ordan antepfistigi getirirdi.. cerezza miydi cerezya miydi..boyle posetli.. cok iyiydi ben parasini gondersem gonderir misin?Daha iyi çalışır:)Ne olacak :)
Ankara canim.Sen nerde yaşıyordun canım?
İnternetten alsanaNevos aklima geldi de kardesim sizin ordan antepfistigi getirirdi.. cerezza miydi cerezya miydi..boyle posetli.. cok iyiydi ben parasini gondersem gonderir misin?
Ankara'daki bayağı yağmış. Haberlerde gördüm bendeAnkara canim.
Ahh bu da iyi fikir de ismini en azindan nevos hatirlasa ya da bilse internetten arariz sayfasi da vardir insallah:)İnternetten alsanahavale parası, kargo parası aynı hesaba gelecek
Hiç duymadım canım:)Biz genelde tanıdıklardan kilo ile alıyoruz:)Ahh bu da iyi fikir de ismini en azindan nevos hatirlasa ya da bilse internetten arariz sayfasi da vardir insallah:)
Bak yasmin gordun mu ismini bile bilmiyorr :/Hiç duymadım canım:)Biz genelde tanıdıklardan kilo ile alıyoruz:)