Hayırlısı olsun canım :)
hoş bulduk canım, perşembe yada cuma gideceğim inşallah
Yani belli olmuyor canım:)Benim nedense aklimda 3.gun gidiyomus gibi kalmis
Aramizda kalsin Kazen yaslandi galiba artik bu isleri lize devretse keskeYani belli olmuyor canım:)
Aynen her şey olabilirBelki birazdan gider
Ben yırttım, sen yırtamayalirsinAramizda kalsin Kazen yaslandi galiba artik bu isleri lize devretse keske
Bence hala formunda:)Yaşlı olduğu için değil çok yoğun olduğu için yetişemiyor:)Aramizda kalsin Kazen yaslandi galiba artik bu isleri lize devretse keske
Hangi konudaBen yırttım, sen yırtamayalirsin
Bende “alzehimer başlangıcı mı var” demiştimHangi konuda
Tamam anladim benBence hala formunda:)Yaşlı olduğu için değil çok yoğun olduğu için yetişemiyor:)
Yok ben gayet ciddiyim:)O bana güveniyor burayı bırakıyor:)Tamam anladim bengoz kirpmana gerek yok nevo
Anam seninki daha fena olmusBende “alzehimer başlangıcı mı var” demiştim
Burda öğlende yağdı, sonra sulu kar’a çevirdi
Ama beğenmiştiAnam seninki daha fena olmus
nevo 2 cift dedikodu yaptirmadinYok ben gayet ciddiyim:)O bana güveniyor burayı bırakıyor:)
macun şeklinde değilde karbonatı döktüm üzerine beyaz sirke döktüm o şekilde 5 dk kadar bekledi. sirkesi fazla idi. eşit miktarda mı olmalıydı?Karbonatla limon ya da sirkeden macun yapmayı denedin mi?
1 saat üzerinde bekletmen gerekiyor
diş fırçası çizebilirDiş fırçası ile ovalasan çıkar mı acaba çizer ki karbonat üstüne sirke yada soda döksen çıkarır mı aklıma başka bşy gelmiyor ki hiç bakır malzemesi kullanmadım zarar verir mi ki
limonun suyu mu yoksa tuzu döküp yarım limonla ovalama şeklinde mi?Çok geçmiş olsun canım
Hepsini denemişsin birde tuz ve limonu deneTuz döküp limon ile ovacaksın sonra yıkayıp kurulayacaksın
Abime laf ettirmem:)Hem bildirimin geçikme nedeni unutma değil ki:)Bilerek geç gönderiliyor:)nevo 2 cift dedikodu yaptirmadin