- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
O da orada sonuçta yabancı canım, bilmemesi gayet doğal. Okul ev arası mekik dokuyor kadın ve paketli almadıklarını yazmışBak yasmin gordun mu ismini bile bilmiyorr :/
Neyse 100den almaya devam kilo ile alamiyoruz tabi.. neyse 250gr yeriz bizde:)
Öyle canım büyükşehir her yeri her şeyi bilmiyorum:)Evet ya yetişemiyorum ben çarşıya bile yılda 1-2 kez giderim:)O da orada sonuçta yabancı canım, bilmemesi gayet doğal. Okul ev arası mekik dokuyor kadın ve paketli almadıklarını yazmış
Allah kolaylık versin canım:)Çocuklara tek başına mı bakıyorsun:)Dayim bizde 2 gundur.cenazeye geldi amanin bacaklarim kopuyo benim oglanlar eve biri gelince iyice deliriyolar zaten
Sagolasin nevoAllah kolaylık versin canım:)Çocuklara tek başına mı bakıyorsun:)
Aman iyi bisey demedikO da orada sonuçta yabancı canım, bilmemesi gayet doğal. Okul ev arası mekik dokuyor kadın ve paketli almadıklarını yazmış
İyi o zaman sende onlar okuldayken işlerini halledersinSagolasin nevo
Aksamuzeri 5e kadar kresteler aksam ususuyolarbi de onumuzde yilbasi tatili var
Onlar gelene kadar ev isi yemek kizin dersleri bi bakiyorum geldiler bile:))İyi o zaman sende onlar okuldayken işlerini halledersin
Tabi canım zaman akıp gidiyor.Bende senin gibiyim.Hiç bitmiyor koşturmaOnlar gelene kadar ev isi yemek kizin dersleri bi bakiyorum geldiler bile:))
Bugün bir konuda yorumunu gördüm.Nevreste yeni yarışma antin kuntin bir şey olmasın Allah aşkına dayayalım karbonhidratları ohhh misss
Bende sözz kesin katılıyorum o zaman
Vallahi ne desen haklısın. Söz verdim gelmedim. Kes cezamıBugün bir konuda yorumunu gördüm.Kendi kendime dedim hani ince bilek hep gelecekti niye gelmiyor
Bu sefer karbonhidrat olmaz ama sonra yapalım:)
Cezan belli , uygun bir kategoride tarifini bekliyorum:)Vallahi ne desen haklısın. Söz verdim gelmedim. Kes cezamı
Sayın yöneticim senin kadar insaflı olmayacağım. Sıradaki yarışma beceri alanıma girmese bile sana sözzz göreceksin orada beniCezan belli , uygun bir kategoride tarifini bekliyorum:)
Tamam canım inşaallahSayın yöneticim senin kadar insaflı olmayacağım. Sıradaki yarışma beceri alanıma girmese bile sana sözzz göreceksin orada beni
Kızlar sizi seviyorum biliyorsunuz değilmi:)Tamam canım inşaallah
Kızlar şahitsiniz
Bir seferde olsa tarifini ekle sonra bizden ayrılamayacaksınKızlar sizi seviyorum biliyorsunuz değilmi:)
Tememmm söz. İzci sözü eski yavrukurtlardanım biliyorsunBir seferde olsa tarifini ekle sonra bizden ayrılamayacaksın
Tamam yavrukurtlar mutlaka sözünü tutar:)Tememmm söz. İzci sözü eski yavrukurtlardanım biliyorsun