- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da orada sonuçta yabancı canım, bilmemesi gayet doğal. Okul ev arası mekik dokuyor kadın ve paketli almadıklarını yazmışBak yasmin gordun mu ismini bile bilmiyorr :/
Neyse 100den almaya devam kilo ile alamiyoruz tabi.. neyse 250gr yeriz bizde:)
Öyle canım büyükşehir her yeri her şeyi bilmiyorum:)Evet ya yetişemiyorum ben çarşıya bile yılda 1-2 kez giderim:)O da orada sonuçta yabancı canım, bilmemesi gayet doğal. Okul ev arası mekik dokuyor kadın ve paketli almadıklarını yazmış
Allah kolaylık versin canım:)Çocuklara tek başına mı bakıyorsun:)Dayim bizde 2 gundur.cenazeye geldi amanin bacaklarim kopuyo benim oglanlar eve biri gelince iyice deliriyolar zaten
Sagolasin nevoAllah kolaylık versin canım:)Çocuklara tek başına mı bakıyorsun:)
Aman iyi bisey demedikO da orada sonuçta yabancı canım, bilmemesi gayet doğal. Okul ev arası mekik dokuyor kadın ve paketli almadıklarını yazmış
İyi o zaman sende onlar okuldayken işlerini halledersinSagolasin nevo
Aksamuzeri 5e kadar kresteler aksam ususuyolar bi de onumuzde yilbasi tatili var
Onlar gelene kadar ev isi yemek kizin dersleri bi bakiyorum geldiler bile:))İyi o zaman sende onlar okuldayken işlerini halledersin
Tabi canım zaman akıp gidiyor.Bende senin gibiyim.Hiç bitmiyor koşturmaOnlar gelene kadar ev isi yemek kizin dersleri bi bakiyorum geldiler bile:))
Bugün bir konuda yorumunu gördüm.Kendi kendime dedim hani ince bilek hep gelecekti niye gelmiyorNevreste yeni yarışma antin kuntin bir şey olmasın Allah aşkına dayayalım karbonhidratları ohhh misss
Bende sözz kesin katılıyorum o zaman
Vallahi ne desen haklısın. Söz verdim gelmedim. Kes cezamıBugün bir konuda yorumunu gördüm.Kendi kendime dedim hani ince bilek hep gelecekti niye gelmiyor
Bu sefer karbonhidrat olmaz ama sonra yapalım:)
Cezan belli , uygun bir kategoride tarifini bekliyorum:)Vallahi ne desen haklısın. Söz verdim gelmedim. Kes cezamı
Sayın yöneticim senin kadar insaflı olmayacağım. Sıradaki yarışma beceri alanıma girmese bile sana sözzz göreceksin orada beniCezan belli , uygun bir kategoride tarifini bekliyorum:)
Tamam canım inşaallahSayın yöneticim senin kadar insaflı olmayacağım. Sıradaki yarışma beceri alanıma girmese bile sana sözzz göreceksin orada beni
Kızlar sizi seviyorum biliyorsunuz değilmi:)Tamam canım inşaallah
Kızlar şahitsiniz
Bir seferde olsa tarifini ekle sonra bizden ayrılamayacaksınKızlar sizi seviyorum biliyorsunuz değilmi:)
Tememmm söz. İzci sözü eski yavrukurtlardanım biliyorsunBir seferde olsa tarifini ekle sonra bizden ayrılamayacaksın
Tamam yavrukurtlar mutlaka sözünü tutar:)Tememmm söz. İzci sözü eski yavrukurtlardanım biliyorsun