Çok geçmiş olsun canımEki Görüntüle 2218854
iyi akşamlar hanımlar geçen gün meyve sunumu için kullanmıştım üzüm koymuştum ıslaktı haliyle sonrasında bu hale gelmiş çok üzüldümsirke, karbonat ve ketçap denedim çıkmadı. bakır kaplama diye biliyorum. nasıl çıkar bu lekeler?
Yumurta yoksa yoğurt sürerim:)Eee hanımlar nasıl gidiyor hayat koşturmacası haftalık çark çevirdim bendeoğlum da baya toparladı şükürler olsun Ablam evine taşındı onun eşyalarını taşıdık yıkadık yerleştirdik yardım ettim bende oğlum uyurken kedileri var onlarla oynarken baya iş yaptık çok zor ev taşımak ya heryerim tutulmuş dinlenmeye çekileyim diyorum oğlan yapışıyor elime oyun oynayalım diye öyle işte yarında eşimin halası babaannesi filan gelecek çaya yarın da çok işim var börek yapacağım ama yumurtam bitmiş böreğin üstüne yumurta sürmeyince nasıl olur sizce
Ben yoğurt ile yağ karıştırıp sürerim genelde
Teşekkür ederimYumurta yoksa yoğurt sürerim:)
Hoşgeldin canımHayırlı akşamlar
Hayırlısı olsun canım :)Inşallah canim bakalım
Bi aksilik çıkmazsa yeni evde karşılarız,yeni yılı
hoş bulduk canım, perşembe yada cuma gideceğim inşallahHoşgeldin canımDoktora ne zaman gidiyorsun
Hoşgeldin şampiyonİyi aksamlar
Hadi hayırlısıHayırlısı olsun canım :)
hoş bulduk canım, perşembe yada cuma gideceğim inşallah
Kazen'in gönlü ne zaman isterse
Bildirim ne zaman gidecek nevoş
Hoşgeldin şampiyon
Bu yarışmada olmadı galibaKazen'in gönlü ne zaman isterse
Ablamin yanina ziyarete diyelim, orda gorev yapiyo. Cok kar varmis cookİnşaallah canım :)Hayırdır neden gidiyorsun:)
Son günler gidiyor genelde ama belli olmaz yarın bile gönderilebilir:)nevo acaip tirsiyorum yaa baksana oy farki cok az ne zaman bildirim gidecek acaba
Yok canım daha belli olmaz sende yakın gidiyorsun:)Bu yarışmada olmadı galibakaybedenler kulübü
Keşke buralardada yağsa ne güzel olurAblamin yanina ziyarete diyelim, orda gorev yapiyo. Cok kar varmis cook
Benim nedense aklimda 3.gun gidiyomus gibi kalmisSon günler gidiyor genelde ama belli olmaz yarın bile gönderilebilir:)