İyi maşaallah:)Ben böyle taşınmalarda en çok taktığım şey çocukların okulları:)Belli oluyordurAynen canım
Ödev yapıyoruz şuanda
Çok sevdiğim mezeler arasında, o piti piti yaptımBenimde sabah 5 di sanırım
Bu arada oyun için teşekkürler canım
İnşaallah canım :)Hayırdır neden gidiyorsun:)Daha hic denk gelmedi o sekilde
Yeni kategoride il disinda olcam,doguya gidiyorum 2 haftaligina size mumkun olursa ordan sunum yapip katilicam
İyi maşaallah:)Ben böyle taşınmalarda en çok taktığım şey çocukların okulları:)Belli oluyordur
Aynen sen yoksun toparlanamıyorlarİşte düşün, ben olmayınca ne haldeler
1.sınıfta en önemlisi okuma ve dikte canım:)Yapıyorsanız problem yok:)Aynen canım
Bende acayip taktim kafaya...
Bu hafta okula gidemeyecek diye bol bol okutuyorum
Çok sevdiğim mezeler arasında, o piti piti yaptım
Ne demek canım benim
1.sınıfta en önemlisi okuma ve dikte canım:)Yapıyorsanız problem yok:)
Bugün bacak ve bel ağrısı, ayrıca mide bulantısından öldümTeşekkürler tekrardan bebişim
Nasil gidiyor iş hayatı?
İnşaallah olmaz:)Belki daha çok sever:)Çok şükür sıkıntı çıkarmıyor bana...
Okuldan biraz ağlaya zırlaya ayrıldık
Umarim yeni okula adapte olurken sıkıntı çıkarmaz
Bugün bacak ve bel ağrısı, ayrıca mide bulantısından öldüm
Az evvel duş aldım ve regl olmuşumsebebi buymuş
Topuklarım hem ağrıyor, hem sızlıyor
Yükseğe diktim, yatıyorum şimdi
İnşaallah olmaz:)Belki daha çok sever:)
Sarkıtınca daha çok ağrıyor gibi geliyor banaAkşamları sıcak tuzlu,karbonatli suya ayağını sokabilirsin...
Ortopedik terlik veya ayakkabı alabilirsin canim
Karbonatla limon ya da sirkeden macun yapmayı denedin mi?Eki Görüntüle 2218854
iyi akşamlar hanımlar geçen gün meyve sunumu için kullanmıştım üzüm koymuştum ıslaktı haliyle sonrasında bu hale gelmiş çok üzüldümsirke, karbonat ve ketçap denedim çıkmadı. bakır kaplama diye biliyorum. nasıl çıkar bu lekeler?
Diş fırçası ile ovalasan çıkar mı acaba çizer ki karbonat üstüne sirke yada soda döksen çıkarır mı aklıma başka bşy gelmiyor ki hiç bakır malzemesi kullanmadım zarar verir mi kiEki Görüntüle 2218854
iyi akşamlar hanımlar geçen gün meyve sunumu için kullanmıştım üzüm koymuştum ıslaktı haliyle sonrasında bu hale gelmiş çok üzüldümsirke, karbonat ve ketçap denedim çıkmadı. bakır kaplama diye biliyorum. nasıl çıkar bu lekeler?
Ben yoğurt ile yağ karıştırıp sürerim geneldeEee hanımlar nasıl gidiyor hayat koşturmacası haftalık çark çevirdim bendeoğlum da baya toparladı şükürler olsun Ablam evine taşındı onun eşyalarını taşıdık yıkadık yerleştirdik yardım ettim bende oğlum uyurken kedileri var onlarla oynarken baya iş yaptık çok zor ev taşımak ya heryerim tutulmuş dinlenmeye çekileyim diyorum oğlan yapışıyor elime oyun oynayalım diye öyle işte yarında eşimin halası babaannesi filan gelecek çaya yarın da çok işim var börek yapacağım ama yumurtam bitmiş böreğin üstüne yumurta sürmeyince nasıl olur sizce