Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Bugün bacak ve bel ağrısı, ayrıca mide bulantısından öldüm

Az evvel duş aldım ve regl olmuşum sebebi buymuş

Topuklarım hem ağrıyor, hem sızlıyor

Yükseğe diktim, yatıyorum şimdi

Akşamları sıcak tuzlu,karbonatli suya ayağını sokabilirsin...
Ortopedik terlik veya ayakkabı alabilirsin canim

iyi akşamlar hanımlar geçen gün meyve sunumu için kullanmıştım üzüm koymuştum ıslaktı haliyle sonrasında bu hale gelmiş çok üzüldüm sirke, karbonat ve ketçap denedim çıkmadı. bakır kaplama diye biliyorum. nasıl çıkar bu lekeler?

Eee hanımlar nasıl gidiyor hayat koşturmacası haftalık çark çevirdim bende oğlum da baya toparladı şükürler olsun Ablam evine taşındı onun eşyalarını taşıdık yıkadık yerleştirdik yardım ettim bende oğlum uyurken kedileri var onlarla oynarken baya iş yaptık çok zor ev taşımak ya heryerim tutulmuş dinlenmeye çekileyim diyorum oğlan yapışıyor elime oyun oynayalım diye öyle işte yarında eşimin halası babaannesi filan gelecek çaya yarın da çok işim var börek yapacağım ama yumurtam bitmiş böreğin üstüne yumurta sürmeyince nasıl olur sizce

Karbonatla limon ya da sirkeden macun yapmayı denedin mi?

1 saat üzerinde bekletmen gerekiyor

Diş fırçası ile ovalasan çıkar mı acaba çizer ki karbonat üstüne sirke yada soda döksen çıkarır mı aklıma başka bşy gelmiyor ki hiç bakır malzemesi kullanmadım zarar verir mi ki

Ben yoğurt ile yağ karıştırıp sürerim genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…