- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
bide ilklerde direk göze çarpıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide ilklerde direk göze çarpıyor
Bi dahakine herkes kirmizi kullanir bu sefer de ben kazanirsamen son nevo da kirmiziyla kazandiKırmızı benım rengim
Bende kırmızıyla kazandım
Ben sonlardaydım .bide ilklerde direk göze çarpıyor
İste ilk yapmanin hem avantajlari var hem dezavantajlarimesela avantajlari foto ilklerde oluyo ayrica goruntulenme ve yorum sayisi fazla oluyo ayrica begeni dezavantajiysa sen kimsenin nasil yapacagini bilmeden yaptigindan sonrakiler senden daha iyi sunum falan yapma imkanina sahiplerbide ilklerde direk göze çarpıyor
Enem tarifimi niye demiyonuz ikisi de ugrastirici tariflerdi bi keremBen sonlardaydım .
İlk olması değilde rengi ve görseli bence .
Ateşlii
Sıralama değişiyor ama ..İste ilk yapmanin hem avantajlari var hem dezavantajlarimesela avantajlari foto ilklerde oluyo ayrica goruntulenme ve yorum sayisi fazla oluyo ayrica begeni dezavantajiysa sen kimsenin nasil yapacagini bilmeden yaptigindan sonrakiler senden daha iyi sunum falan yapma imkanina sahipler
Emınımkı öyledır canım .Enem tarifimi niye demiyonuz ikisi de ugrastirici tariflerdi bi kerem
Oyle mi onu bilmiyodumama en adili bu sekilde olani benceSıralama değişiyor ama ..
Bazen yapılış sırasına ,
Bazen begenı sayısına ,
Bazen yorum sayısına göre değişiyor ..
Oyle mi onu bilmiyodumama en adili bu sekilde olani benceSıralama değişiyor ama ..
Bazen yapılış sırasına ,
Bazen begenı sayısına ,
Bazen yorum sayısına göre değişiyor ..
İlk sayfada canimNeden fotoğraflar yok
Gördüm canim sonradanİlk sayfada canim
Ben ilk 5 e giremeyeceğimi bildiğinden heyecan yok önümüzdeki maçları düşünüyorumheyecanlı sen
Ama helal olsun asil onemli olanin kazanmak degil eglence oldugunu gosterdin canimBen ilk 5 e giremeyeceğimi bildiğinden heyecan yok önümüzdeki maçları düşünüyorum
Burası gerçekten samimi ve eğlenceli geliyor bana amacım illede kazanmak olsaydı emin olun katilmazdim zaten bu kategoride şükür çok hırslı biri değilim tembel olmamda bunun göstergesi eğlenelim gülelim :))Ama helal olsun asil olanin kazanmak degil eglence oldugunu gosterdin canim
Burası gerçekten samimi ve eğlenceli geliyor bana amacım illede kazanmak olsaydı emin olun katilmazdim zaten bu kategoride şükür çok hırslı biri değilim tembel olmamda bunun göstergesi eğlenelim gülelim :))
O ayri tabikazanirsin insallahAma kazansam eve de şöyle güzel şık bı hediye gelse fena olmaz hani BirTutamMutluluk20