- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Anca misafirleri yolladım, ardından kocayı işe yolladım, mutfağı topladım geldim
Bende Bursadayim...
Müstakbel Eltim ve ailesi gelmişlerdi
Yeni uğurladık onlari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anca misafirleri yolladım, ardından kocayı işe yolladım, mutfağı topladım geldim
Aynen, bende oyumu kullanıp yatmak istiyorumAynen
Oyumu kullanıp gideyim diye bekliyorum
Onayda konu var onun açılması lazım yoksa yarına kalır:)Oylama başlamıyor mu
Ben varim
Yarın mı ev bakmaya Bilecik’e gideceksiniz?Bende Bursadayim...
Müstakbel Eltim ve ailesi gelmişlerdi
Yeni uğurladık onlari
Yok ben buradayım:)Nevoş unuttu bizi
PofffffOnayda konu var onun açılması lazım yoksa yarına kalır:)
Onaydaki konu yetişmez 00:00’aYok ben buradayım:)
Yarın mı ev bakmaya Bilecik’e gideceksiniz?
Yarın mı ev bakmaya Bilecik’e gideceksiniz?
Tayin mi çıktı canım kaçırdım ben orayı taşınmak Zor ya Allah yardımcın olsunDüşüncemiz o yönde
Fakat baya yorulduk
belki yarın dinleniriz
Sali gunu gideriz
Ama konu açıldı o sebeple onay gerekiyor.Oda şu saatte imkansız o sebeple oylama yarına kaldı:)YatabilirsinizOnaydaki konu yetişmez 00:00’a
İnşallah gönlünüze göre ve istediğiniz bölgede güzel bir ev bulursunuz bacımDüşüncemiz o yönde
Fakat baya yorulduk
belki yarın dinleniriz
Sali gunu gideriz
İnternetini boşa kullanma canım yarın başlarız:)İyi geceler kızlar bende ablama yardım ediyorum bu gün taşındı eşyaları yerleştiriyoruz filan iş çok uykum da geldi :) kediler var iyi ki yoksa oğlan durmaz yardım edemezdim öyle işte internetim de az oyumu kullanmayı bekliyorum
O zaman gideyim ben yatağım beni beklerAma konu açıldı o sebeple onay gerekiyor.Oda şu saatte imkansız o sebeple oylama yarına kaldı:)Yatabilirsiniz
Öyle mi tamam ablacım iyi gecelerİnternetini boşa kullanma canım yarın başlarız:)
Git uyu sabah gel:)
Hayırlı geceler canımO zaman gideyim ben yatağım beni bekler
Hayırlı gecelerÖyle mi tamam ablacım iyi geceler
Tayin mi çıktı canım kaçırdım ben orayı taşınmak Zor ya Allah yardımcın olsun