- 8 Haziran 2013
- 56.201
- 149.215
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler
Oylama açılmış olsa, neden olmasınBende uyuyaym madem.sabah is var.allahim sabah uyanayim butun kk bana oy vermiss olsun cok aminn iyi uykular herkese
Aynı ben kendimi ,sandıktan sadece kendi oyu çıkmış muhtar adayı gibi hissediyorumBen ilk yarışmada vermiştim oysuz kalırım korkusuyla bir oy hakkın var canım :))
ben de gecen yarismada kendime oy vermistimAynı ben kendimi ,sandıktan sadece kendi oyu çıkmış muhtar adayı gibi hissediyorum
owww hayır bu bir kabus olmalı.ne hayallerle geldim oysaki.birinci olmuşum kupa kaldırıyorumsiz çiçek veriyorsunuz falanOylama açılmış olsa, neden olmasın
ne tevafuk bendeAynı ben kendimi ,sandıktan sadece kendi oyu çıkmış muhtar adayı gibi hissediyorum
skandalGunaydin millet
Ee yeni tarif acilmamishey gidi eski kazen heey
günaydın minikGünaydın kızlar
Burdan vaad et gizli gizli oy istemek yasakseçmenlere seslenemiyorduk dımıbir iki vaadde bulunacaktım
Nasılsın :))günaydın minik
yok onu yapamam zaten utanırım yapıma ters.gururumu yerlere serememsonuncuda olsam alnımın teriyle olmalı.ama bikaç fazla oyda göz çıkarmaz haniBurdan vaad et gizli gizli oy istemek yasak
heyecanlı senNasılsın :))